beveiliging opleiding

beveiliging opleiding

Onze beveiligers behoren tot de best opgeleide professionals in onze markt. Naast de beroepsgerichte objectbeveiliging opleiding MBO Beveiliger niveau-2 wordt iedere Security Host tevens opgeleid tot Threat Mitigation Officer (TMO). Daarnaast is men verplicht om onze driedaagse opleiding StarClass® succesvol af te ronden, waarbij alle aspecten rondom persoonlijke effectiviteit en hospitality aan de orde komen. Iedere Security Host is tevens getraind als bedrijfshulpverlener. Bekijk hier wat beveiliger worden bij D&B The Facility Group nog meer betekent.

Security

MBO Beveiliger niveau 2

In principe zoeken wij mensen die deze opleiding reeds afgerond hebben, want wij hebben maar een beperkte hoeveelheid opleidingsplaatsen beschikbaar. Met de MBO-opleiding Beveiliger niveau 2 ben je goed voorbereid op de basisvaardigheden die je nodig hebt wanneer je wilt werken als beveiliger. Als je bij D&B wilt werken als beveiliger, dan vormt deze opleiding slechts de basis.

Predictive Profiling binnen objectbeveiliging

Iedere beveiliger binnen ons beveiligingsbedrijf is opgeleid volgens de uit Israël afkomstige beveiligingsmethodiek Predictive Profiling. Anders dan bij traditionele objectbeveiliging methodieken, die zwaar leunen op techniek, procedures en regels, staat bij Predictive Profiling het menselijke element centraal. Wij leren onze mensen het gedrag, het voorkomen, het verhaal en de motieven van de gast te analyseren om vervolgens op basis van een gastvriendelijk gesprek (maar in essentie security questioning) te beoordelen of een gast een potentiële dreiging vormt. Onze Security Host mag zich, dankzij de opleidingen die wij bieden, Threat Mitigation Officer noemen. Een internationale erkenning voor een skillset die in Nederland binnen de objectbeveiliging aan weinigen voorbehouden is.

StarClass®

De driedaagse StarClass® opleiding is een persoonlijke effectiviteitstraining waarin uitgebreid aandacht besteed wordt aan communicatietechnieken, persoonlijke effectiviteit en gast- en servicegericht handelen. Tevens komen de onderwerpen omgevingsbewustzijn, conflicthantering en persoonlijke presentatie en performance uitgebreid aan de orde.

Overige opleidingen tot beveiliger

Naast dat al onze beveiligers in de basis opgeleid worden tot bedrijfshulpverlener – en leren om levensreddende eerste handelingen uit te voeren en in te grijpen in geval van brand – is het denkbaar dat zij nog andere trainingen en opleidingen gaan volgen zoals bijvoorbeeld: EHBO, Hoe te handelen bij een active shooter, conflictbeheersing, VCA. Uiteraard leiden wij ook ons aanstormend talent en de leidinggevenden op met vervolgopleidingen variërend van de StarClass® Leadership tot de internationale opleiding Certified Protection Professional (CPP) van ASIS.

Bekijk alle beveiligingsvacatures

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl