Happy Few

Happy Few

Werken bij #TheHappyFew

Niet de grootste, maar wel de beste. Dat is wat wij dagelijks nastreven. Wil jij werken in de top van de facilitaire markt, op de mooiste locaties en in een team waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat? Lees dan verder en ontdek waarom the happy few bij D&B ook écht de happy few zijn.

Bekijk alle vacatures

Our Happy Few:

Over Ons

Onze geschiedenis

Ooit begonnen als studentenbedrijf en sinds 2003 actief in de facilitaire markt. En inmiddels al jaren één van de snelst groeiende dienstverleners van Nederland. We hebben maar één doel: Ervoor zorgen dat mensen goed in hun vel zitten! Want mensen die gelukkig zijn, presteren beter. Happiness works! 

Onze dienstverlening

D&B The Facility Group is een vooruitstrevende integraal facilitair dienstverlener. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse diensten in eigen huis. Objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering, office support en facility management.

Onze markt

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met 1.200 meer dan getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Onze cultuur

Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste… De beste! En om dat te bereiken, bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen het écht samen. Dat is bijzonder.

Hoofdkantoor

Onze EPIC-kernwaarden

Een flinke dosis energy

Energie krijg je van het werken met positieve mensen. Mensen met een aanstekelijk enthousiasme en een gezonde levensstijl. Die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. Samen hebben wij de drive om iets neer te zetten dat impact heeft op onze eigen levens en de levens van onze gasten.

Pure vanuit het hart

Oprechte interesse in mensen en de ambitie om waardevol te zijn voor anderen door persoonlijke service te bieden. Op een open, eerlijke en authentieke manier. Wij treden anderen tegemoet met open vizier, hebben geen verborgen agenda en praten niet over anderen achter diens rug om. Dat voelt gewoon heel goed.

Inspire

Wij geloven dat iedere medewerker, opdrachtgever en gast het verdient om soms verrast of geïnspireerd te worden. Wij zijn van nature nieuwsgierig en ondernemend. Nieuwe ideeën worden omarmd en krijgen de ruimte om te groeien. Zo creëren wij onze eigen kansen. Met de durf om te dromen.

Connect

Verbinden doen wij door écht contact te maken. Wij weten dat wij als dienstverlener onderdeel uitmaken van het grotere geheel en willen hier op een positieve manier aan bijdragen. Aan mens, planeet en maatschappij. Immers, aan het einde van de dag, draait het om de beleving.

Kantoor

Onze missie

In een razendsnel veranderende wereld maken wij het verschil. Want wij hebben lef, durven anders te denken, zijn niet bang om nieuwe dingen te ondernemen en kijken altijd vooruit. En dat is broodnodig, want het is onze missie om vooruitstrevende organisaties te helpen een omgeving te creëren die mensen beter doet presteren. Wij brengen onze 5 star experience naar organisaties met ambitie. En dat doen wij met geweldige mensen en de allerbeste services, zodat de talenten van deze organisaties geluk, plezier en waardering voelen… Want dat geeft ze vleugels.

Ons idee over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze organisatie is gebouwd op de inzet en betrokkenheid van getalenteerde en gepassioneerde mensen. Wij streven er iedere dag naar hen een werkomgeving en cultuur te bieden waarin zij gezien, gehoord en gerespecteerd worden. Een werkomgeving die bijdraagt aan een positief zelfbeeld, persoonlijke groei en subjectief welbevinden. Waar diversiteit, vitaliteit en gezondheid een centrale plaats innemen. Een cultuur waarbinnen verspilling van energie, talent, geluk, originele ideeën of een eigen mening wordt voorkomen en wij spaarzaam omgaan met hetgeen de aarde ons biedt. Dat is van grote waarde, voor onze mensen, onze opdrachtgevers, de maatschappij en onze planeet.

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl