Happy Few Facility Management

Happy Few Facility Management

Facilitair talent of professional zijn bij #TheHappyFew

Jij bent een facilitair talent aan het begin van jouw carrière of een professional die klaar is voor een volgende stap. Wij zijn een snelgroeiende facilitaire multi-service speler, actief binnen de top van de markt. Jij wilt werken voor ambitieuze organisaties. Wij mogen deze organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen en hebben gave opdrachten en projecten voor jou beschikbaar. Jij bent op zoek naar een werkgever met kennisrijke en inspirerende collega’s en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij willen weten wie jij bent en wat jou beweegt, zodat wij je kunnen introduceren bij één van onze opdrachtgevers en matchen aan een gave opdracht. Uiteindelijk gaat het erom dat jij gelukkig wordt van wat jij doet, bijdraagt en bereikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij alleen maar werken met de beste mensen. Zie ons maar als #TheHappyFew.

  • Werken op A-locaties;
  • Veel doorgroeimogelijkheden;
  • Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

Bekijk alle FM vacatures

Vind direct jouw ideale FM baan

360FM Facility Management

De visie van D&B op Facility Management is kraakhelder. Zorg dat je als professional het gehele facilitaire speelveld overziet en dat met meer dan voldoende kennis en creativiteit om verbanden te kunnen leggen. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar behoeft wel enige toelichting.

Binnen bijna elk project kom je op een punt waar je behoefte hebt aan specialistische facilitaire ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een huisvestingsproject waarbij o.a. het vraagstuk omtrent de toegangscontrole tot afzonderlijke afdelingen op tafel komt. Dan is het fijn dat je werkt bij D&B en altijd een beveiligingsspecialist binnen handbereik hebt. Zo kan jij je focussen op de generalistische facilitaire scope en word je op detailniveau ondersteund door gespecialiseerde collega’s. Wel zo efficiënt, nietwaar? Die focus op de totale projectscope met snelle toegang tot specialistische kennis noemen wij 360FM.

Waarom werken bij The Happy Few?

Wat doet een Community Manager?

Demi Nasser, Community Mananager @ RichPort

Wat doet een Facility Manager?

Danny de Bruijn, Facility Mananager @ Newton House Utrecht

Je vindt ons niet overal

En dat is een bewuste keuze. Ons Facility Management werkt uitsluitend binnen hoogwaardig vastgoed en voor ambitieuze corporates. Dit heeft twee grote voordelen. Enerzijds waarderen deze opdrachtgevers onze creatieve en integrale aanpak en anderzijds bieden wij onze talenten en professionals zo de mooiste werkomgevingen waar menig één van droomt. Niet alleen omdat mooie bedrijfsnamen en locaties nu eenmaal beter op jouw CV staan, maar ook omdat deze opdrachtgevers het beste in jou naar boven halen en ruimte voor verschil creëren. Wij rekenen niet alleen grote partnerorganisaties, actief op financieel, juridisch en adviserend terrein, maar ook succesvolle beursgenoteerde corporates en (inter)nationaal gerenomeerde vastgoedbeheerders en –eigenaren tot onze opdrachtgevers. Onze Senior Recruiter neemt je graag mee in de mogelijkheden die er zijn bij diverse opdrachtgevers.

"Een goede community manager is zowel communicatie professional, organisator, contactpersoon voor verschillende faciliteiten, marketingtalent en netwerker." ~ Demi Nasser, Community Mananager @ RichPort

Jouw 360FM carrière

D&B werkt altijd volgens het principe ‘One Size Fits One’. Dat houdt in dat er een uniek dienstverleningsconcept wordt afgestemd op de specifieke behoefte en cultuur van de opdrachtgever. Heel concreet: de dienstverlening bij ASICS ziet er wezenlijk anders uit dan bij advocatenkantoor Allen & Overy. Denk hierbij aan kleding, aanspreekvorm, werkwijze en protocol, maar ook aan het karakter en de uitstraling van onze mensen. Kom jij als facilitair professional bij en met ons werken, dan zoeken wij samen de opdrachtgever die perfect bij jou past. Dit wordt de inspirerende omgeving waar jij je verder ontplooit. Je leert de regie te nemen, lijnen uit te zetten en jouw opdrachten en projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en interne doorgroei. En ben jij weer toe aan een volgende uitdaging of stap, dan gaan wij daar samen naar op zoek. Zo kun jij intern doorgroeien van Medewerker Facility Service (Desk) Employee via Facility Coordinator en Deputy Facility Manager naar (Senior) Facility Manager. En daarna gloort er misschien een functie in onze backoffice of binnen een ander D&B label. Kortom, je wordt een echte 360FM-er.

"In mijn ervaring als project manager moet je beschikken over een hoog adaptief vermogen. Je moet er staan vanaf dag 1. 'Hit the ground running!'." ~ Danny de Bruijn, Facility Mananager @ Newton House Utrecht

En nu?

Wanneer jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding FM, dan maak je nu een afspraak met Monika Bick, voor een verkennend gesprek. Zij vertelt jou over D&B’s flexibele beloningsstructuur, de mooie projecten die wij klaar hebben liggen en de 360FM Academy met trainingen in workplace management en leiderschap. Onder het genot van een goede kop koffie luistert zij naar jou en schat in waar jouw kracht en ontwikkelpotentieel ligt en welke opdrachtgever het beste bij jou past. Dit zou wel eens de beste kop koffie voor jouw carrière kunnen zijn…

Wij zien jou snel bij ons op kantoor in Amstelveen!

Groet,

Monika Bick - Senior Recruiter Facility Management

monika.bick@db.nl - 06 - 11 26 81 65 - WhatsApp bericht

Bekijk vacatures

Monika Bick Hi!
Ik ben Monika Bick.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!

Bekijk ook alvast wat D&B Facility Management doet voor hoogwaardig vastgoed of ambitieuze corporates.

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl