Happy Few Hospitality

Happy Few Hospitality

Receptionist(e) worden bij #TheHappyFew

Wij vinden jouw werkgeluk heel belangrijk. Wanneer jij goed in je vel zit en helemaal op je plek bent, dan straal je dat namelijk ook uit. Het gaat dus niet alleen om een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om persoonlijke en oprechte aandacht van jouw leidinggevende en collega's. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een paar gouden regels waar wij ons aan houden. We werken niet zomaar voor elke locatie. Alleen de mooiste, meest ambitieuze omgevingen waar welzijn en kwaliteit tellen. Ook zijn wij kritisch op wie wij in dienst nemen. En niet in de laatste plaats omdat niet iedereen zomaar in ons team past. Het gevolg hiervan is dat wij niet de grootste leverancier van receptiediensten zijn in Nederland en eerlijk gezegd vinden wij dat wel prima. Zo blijven wij gelukkig, exclusief en een beetje speciaal...

  • Werken voor toonaangevende kantoren met een leuk team;
  • Veel mogelijkheden om jouw werk als receptioniste of hostess af te stemmen op jouw privé situatie;
  • D&B is bij jou betrokken en heeft oprechte aandacht voor jou.

Bekijk alle Hospitality vacatures

Vind direct jouw ideale hospitality baan

"D&B is als bedrijf een warme deken die je omslaat, het geeft je een persoonlijk, warm en welkom (gastvrij) gevoel. Overal is aan gedacht en je wordt meegenomen in alle processen waardoor het transparant is, en je zeker geen nummer bent. Hierin onderscheidt D&B zich echt van andere bedrijven. Door mijn functie heb ik het privilege om op veel locaties te mogen komen wat mij enorm veel inspiratie geeft en motiveert. De energie krijg ik van de blije gezichten en de waardering van de gasten/klanten/managers en dat maakt het voor iedereen een bijzonder moment om even tijd voor elkaar te maken in deze drukke en onwerkelijke tijd."

Bekijk alle Hospitality vacatures

Klaar om in de hospitality te werken?

Werken als receptioniste

Wil jij werken als Hostess bij D&B The Facility Group? Onze teams bestaan uit hostesses met zeer diverse achtergronden, maar altijd afkomstig uit dienstverlenende beroepen. Velen van hen hebben gewerkt in de hotellerie, burgerluchtvaart, high end retail, horeca of promotie. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat zij het liefst met mensen werken, veel energie hebben en zeer representatief en gastgericht zijn. Als receptioniste zet jij graag die extra stap om het onze gasten een positieve beleving te bieden en hen te verrassen. Daar is ook alle ruimte en vrijheid voor. Als proactieve receptioniste kun jij jouw eigen functie vormen naar een afwisselende, veelzijdige en dankbare rol binnen hele mooie bedrijven.

Toonaangevende organisaties

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken voor topbedrijven waar veel aandacht en enthousiasme bestaat over echt goede service. Daar voel jij je vast als een vis in het water. Het vervult ons met grote trots de Hospitality partner te zijn voor organisaties als ASICS, T-Mobile, TomTom, ASML, World Trade Center Rotterdam en Den Haag en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren.

Een goede worklife balance

Wil jij vijf dagen werken, of liever drie? Dicht bij huis, of bij een specifiek topkantoor? Wij hebben veel mogelijkheden en groeien hard, dus er is van alles mogelijk. Wel zo fijn als jij jouw werk als receptioniste, hostess of gastvrouw kunt combineren met een gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk of misschien zelfs wel een eigen bedrijfje.

Opleiding tot receptionist(e) bij D&B

Binnen D&B The Facility Group zijn onze opleidingen, trainingen en on-the-job coaching programma’s afgestemd op de opleidingen, kennis en ervaring waarmee jij binnenkomt. Ben jij al langer in dienst dan worden de opleidingen en trainingen afgestemd op doorgroeimogelijkheden, als jij die ambitie hebt. Wel krijgt iedere collega die bij D&B in dienst treedt een uitgebreid onboardingstraject voorgeschoteld. Dit stelt jou in staat om onze cultuur te leren kennen en kennis te maken met het serviceniveau dat binnen onze organisatie wordt nagestreefd.

Onze werkwijze

Bij ons Hospitality bedrijf ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht voor jou en de gastvriendelijkheid en service die jij biedt als receptioniste. Jij bent degene die de gast een onvergetelijke ervaring meegeeft. Dat zien wij en waarderen wij als geen ander. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou optimaal te faciliteren in jouw hospitality job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR collega en manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier hoe een dag bij Parnassus Tower eruit ziet.

The Happy Few @ Parnassus Tower

Bekijk hier jouw doorgroeimogelijkheden.

The Happy Few @ - WTV Amsterdam

"Wat ik zo leuk vind aan D&B? Het voelt als een familie."

"Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen kwam, kreeg ik meteen het gevoel dat ik werd geaccepteerd. Al tijdens je sollicitatie willen ze écht weten wie jíj bent en gingen we samen op zoek naar een match. Kijken naar waar ík mij thuis zou voelen. Je bent geen nummertje, maar echt deel van het bedrijf. Het motto hier is: ‘happiness works’. En dat is ook echt hetgeen waar ik zelf in geloof.

Ik dacht vroeger dat receptionistes alleen maar op hun plek zaten en de telefoon aannamen, maar door te werken bij D&B heb ik ervaren dat het veel dynamischer is dan alleen dat. Je bent het aanspreekpunt en kunt dat invullen naar hoe jij dat wilt. Een babbeltje maken of extra taken oppakken als het wat rustiger is. At the end it’s all about the experience."

Denk jij dat jij het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Je hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt opklimmen in de hospitaliyt sector. Maak dan vandaag nog een afspraak met onze recruiters bij ons op kantoor in Amstelveen. Weet jij hen te overtuigen, dan heb jij het blijkbaar in je. Je hoort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Groet,

Karlijn Seegers | Recruiter Hospitality | 06 - 25 13 96 59 | WhatsApp bericht

Yiva Piersma | Recruiter Hospitality | 06 - 29 63 99 96 | WhatsApp bericht

Een screening en/of online assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Bekijk vacatures

Karlijn Seegers Hi!
Ik ben Karlijn Seegers.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!
Yiva Piersma Hi!
Ik ben Yiva Piersma.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl