Happy Few Mobility

Happy Few Mobility

5 Star driver worden bij #TheHappyFew

Wij vinden jouw werkgeluk heel belangrijk. Wanneer jij goed in je vel zit en helemaal op je plek bent, dan straal je dat namelijk ook uit. Het gaat dus niet alleen om een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om persoonlijke en oprechte aandacht van jouw leidinggevende en collega's. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een paar gouden regels waar wij ons aan houden. We werken niet zomaar voor elke locatie. Alleen de mooiste, meest ambitieuze omgevingen waar welzijn en kwaliteit tellen. Ook zijn wij kritisch op wie wij in dienst nemen. En niet in de laatste plaats omdat niet iedereen zomaar in ons team past. Het gevolg hiervan is dat wij niet de grootste leverancier van mobiliteitsdiensten zijn in Nederland en eerlijk gezegd vinden wij dat wel prima. Zo blijven wij gelukkig, exclusief en een beetje speciaal:

Bekijk alle Mobility vacatures

Onze geschiedenis

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs, verkeersregelaars en hostesses en een track-record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, merken, vijfsterrenhotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenbureaus. 

Onze cultuur

We hebben het voorrecht om voor geweldige bedrijven, hotels en organisaties te werken. We verzorgen het vervoer van CEO’s, artiesten, VIP’s en hoogwaardigheidsbekleders. En we ondersteunen bij de meest vooraanstaande grootste of meest exclusieve evenementen, premières, productlanceringen en promoties van Nederland. Maar ook rijden wij deurwaarders, brengen we zo nu en dan gipsvlucht pechvogels in hun Skoda naar het werk en vervoeren we mensen met een glaasje teveel op naar huis. Wij ontmoeten bijzondere mensen, zijn aanwezig tijdens spectaculaire bijeenkomsten en rijden dagelijks in de meest luxe, innovatieve, bijzondere of snelste voertuigen op deze planeet. We draaien er niet omheen. Het is gaaf werk, maar niet voor iedereen weggelegd. We verwachten van jou een uiterst professionele instelling, discretie, een enorm gastgerichte instelling en het besef dat jij het niet kunt maken om met 220 kilometer per uur door de Schipholtunnel te schieten enkel en alleen om de sensatie te ervaren van de versnelling van de Aston Martin Vantage, de Mercedes-AMG GT of Tesla Model S P100D. Wij zijn heel duidelijk als jij dit niet begrijpt. Begrijp jij het wel, dan verpesten we je wel een beetje. Succes met de aanschaf van jouw eerste, echte koop-auto.  

Chauffeur

Afwisselend werk D&B

The Mobility Group biedt haar klanten kwalitatief hoogwaardige parkeer- en vervoersoplossingen. Of het nu gaat om chauffeursdiensten, valet parking, shuttle services, het hiken van leaseauto’s, parkeerbegeleiding of het volledig uit handen nemen van alle hostesses, garderobe, mobiliteit tijdens een event. Met ons track-record van ruim 25 jaar is onze klant verzekerd van onderscheidende service tegen scherpe tarieven. En jij hebt zo ongeveer de meest afwisselende en diverse bijbaan van Nederland… Of niet, als jij enkel als privé chauffeur wil werken. Ook dat kan.

De leukste studentenbanen

Wie wil dat nou niet? Een CEO van een beursgenoteerd bedrijf of een bekende Nederlandse DJ op de achterbank? Plaatsnemen achter het stuur van een dikke Range Rover, Maserati of Ferrari? Of backstage toegang tijdens concerten, optredens en evenementen? Dat zijn de krenten in de pap als jij werkt voor D&B The Mobility Group. Wij worden regelmatig ingeschakeld om het (VIP-)vervoer of de valet parking rondom prestigieuze evenementen te verzorgen. En wij verzorgen de chauffeursritten voor een grote schare aan bekende en minder bekende Nederlanders. Toch leuk, op deze manier jouw geld te verdienen. Bovendien is deze job prima op zo’n manier in te richten dat deze perfect aansluit op jouw privé situatie. Jij bepaalt wanneer jij werkt.

Chauffeur

Onze visie

We bevinden ons in een tijd waarin levens steeds drukker worden. We zijn altijd onderweg en goede mobiliteit wordt steeds belangrijker. En complexer met steden die verdichten, de wens naar autoluwte, stijgende parkeertarieven en de roep om een meer kwalitatieve leefomgeving ten koste van parkeergelegenheid. Met onze services focussen wij ons op total-peace-of-mind voor wat betreft de mobiliteit van onze klanten. Geen zorgen over zelf rijden, parkeren of het vervoer rondom een belangrijk evenement. Wij regelen het… deels, of we nemen alles uit handen. Want onze klant heeft het immers al druk genoeg.

De toekomst

Jij zal niet de eerste student zijn die zijn eerste ‘volwassen’ baan scoort dankzij jouw werk bij D&B The Mobility Group. Ook onze klanten zijn doorlopend op zoek naar talent. Hoe lekker is het als zij jou al kennen, weten dat jij betrouwbaar bent en jij bepaalde kwaliteiten bezit om jou naar binnen te trekken bij hun organisatie. En andersom, ook jij hebt het hotel, bedrijf of de evenementenorganisatie leren kennen. Onze ervaring leert dat dit een goede basis oplevert voor the perfect match.

Bekijk alle Mobility vacatures

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl