happy few security

happy few security

Beveiliger worden bij #TheHappyFew

Waarom ‘Happy’ en waarom ‘Few’ horen wij je al denken. Laten we beginnen bij ‘Happy’. Wij geloven dat alles hiermee begint. Hoe jij in je vel zit en hoe blij jij bent met ons als werkgever, bepaalt wat jij uitstraalt. En daarom doen wij ook alles voor jouw geluk en welzijn. En met ‘few’ bedoelen wij dat wij niet de grootste beveiliger zijn van Nederland en je ons ook echt niet overal tegenkomt. Dit komt simpelweg omdat wij dat ook niet willen. Wij willen niet de grootste zijn en wij willen ook niet overal werken. Wij willen alleen werken met de beste mensen, voor de leukste opdrachtgevers, op de mooiste locaties. En tot nu toe (wij bestaan al meer dan 25 jaar) lukt ons dat aardig! We leggen het even verder uit...

  • Werken op A-locaties;
  • Keuze uit Dag/Avond of 24/7 diensten;
  • Starten met 128-urig contract;
  • Een mooi passend uniform;
  • Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

Bekijk alle Security vacatures

Vind direct jouw ideale security baan

"Het werken bij D&B is elke dag afwisselend en divers. Ik werk op een locatie waar ik samen met mijn collega's de wensen en de behoefte van de klant vervul. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Waarom D&B? Dit komt door de aandacht en stijl, het is echt een uniek beveiligingsbedrijf."

Waarom werken bij The Happy Few?

Doorgroeimogelijkheden

The Happy Few @ Delftse Poort

Persoonlijke Aandacht

The Happy Few @ WTC Den Haag

Epic Locaties

The Happy Few @ Rotterdam

Bekijk alle Security vacatures

Jouw geluk

Zoals gezegd is jouw geluk ons veel waard. Het zorgt ervoor dat jij scherper bent, een betere indruk op jouw gasten en collega’s maakt, je langer bij ons blijft en ook nog eens minder vaak ziek bent. Daarom selecteren wij een mooie A-locatie voor jou die helemaal bij jou past. En zodra je toe bent aan een volgende stap, dan zoeken wij samen met jou een nieuwe locatie waar jij je verder kunt ontwikkelen. Het is dan ook jouw ontwikkeling die centraal staat in jouw carrière bij D&B. Gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelplan krijg jij een pallet aan trainingen en cursussen aangereikt die jou zullen onderscheiden van de gemiddelde beveiliger. Daarom ben jij dan ook geen beveiliger, maar Security Host. Naast ontwikkeling en een mooie werkplek, kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een strak aangemeten pak, persoonlijke aandacht van jouw leidinggevenden en inspirerende, betrokken collega’s. The rest is up to you!

"Mijn werkdag bij D&B is elke dag weer een uitdaging. In de ochtend, na mijn kopje koffie, open ik het pand en verwelkom ik de bezoekers. Hierna ga ik verder met de administratieve werkzaamheden en beveiligingstaken. Rond de lunch probeer ik aanwezig te zijn op de vloer om de mensen een veilig en welkom gevoel te geven. In de middag kun je mij meestal terug vinden achter de receptie. Hierna ruim ik alles weer netjes op voor de overdracht. Want mijn collega verdient, net als ik, een schone werkplek en een goede overdacht. Waarom D&B? Omdat er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en er zijn korte lijnen."

Happy Few in Security
Happy Few in Security style=

Een select gezelschap

En dan nog even over de ‘few’. Nee, wij zijn niet de grootste beveiligingspartij van Nederland. Om precies te zijn staan wij op de vijfde plaats. Dat is een bewuste keuze. Kort gezegd werken wij alleen op plekken waar wij blij van worden. Waar wij het verschil maken met vriendelijke, proactieve dienstverlening en bijdragen aan de totale beleving. Denk aan het World Trade Center in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Of aan een Tommy Hilfiger, ASML of Delftse Poort. Stuk voor stuk adembenemende omgevingen waar je trots van wordt om dagelijks te mogen presteren. Het spreekt voor zich dat wij dus vriendelijk bedanken voor een gebouw op een bedrijventerrein dat je met moeite kunt vinden, ondanks je navigatie. Met onze ongeveer 250 beveiligers zijn wij een klein, select, maar ook bevoorrecht team. Onze recruiters kijken niet alleen naar jouw ervaring, maar ook naar hoe jij overkomt. Jouw lichaamstaal, doortastend vermogen, communicatieve vaardigheden en scherpte zijn doorslaggevend. Ook dit is een reden dat wij nooit de grootste willen en zullen worden, want deze eigenschappen zijn nu eenmaal zeldzaam.

"Het pand waar ik werk lijkt van de buitenkant formeel en strak, maar na verloop van tijd merkte ik dat de mensen die hier komen erg spontaan zijn. D&B geeft mij de kans om mijn privé en werk goed op elkaar af te stemmen en zo ook tijd te hebben voor mijn gezin. In het rooster zit structuur en binnen het team is er veel collegialiteit. Vooral het werken op een vaste locatie is iets wat mij erg goed bevalt. Waarom D&B? Vooral om mijn collega's, ik heb echt een vriendschap opgebouwd met het team waar ik mee werk. Ook de korte lijnen, de ruimte voor ontwikkeling en de kleding past erg bij mij."

Bekijk hier een overzicht van jouw werkzaamheden:

Werkzaamheden Security Host

"Sinds enige tijd ben ik werkzaam als Security Hostess voor D&B. Ik kom bij verschillende mooie bedrijven en werk er met veel plezier. Ik voel mij gastvrouw zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Waarom D&B? D&B staat voor professionaliteit en gastvrijheid en dat zie ik terug in de waardering van onze opdrachtgevers. Dat sterkt ons team en maakt ons nog krachtiger in de dienstverlening. Daarbij voelt D&B als een familie, je bent geen nummer maar mens!"

Denk jij dat jij het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Je hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt opklimmen in de security sector. Maak dan vandaag nog een afspraak met onze recruiters bij ons op kantoor in Amstelveen. Weet jij hen te overtuigen, dan heb jij het blijkbaar in je. Je hoort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur mij jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Groet,

Daniëlle Dekker - General Manager Security bij D&B

Een screening en/of online assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Bekijk vacatures

Daniëlle Dekker Hi!
Ik ben Daniëlle Dekker.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl