Over Hospitality

Over Hospitality

Receptioniste worden bij D&B The Facility Group?

Spreekt één van onze vacatures van receptioniste – of hospitality hostess, zoals wij deze functie noemen binnen D&B – jou aan? Maakt het jou gelukkig om mensen te verwelkomen, aandacht en waardering te geven en – waar mogelijk – te verrassen met uitzonderlijke gastvrijheid? Maakt het je trots als jij het gezicht vormt van één van Nederlands toonaangevende kantoren? Kom dan eens langs om jouw mogelijkheden als receptionist(e), gastvrouw/gastheer of host/hostess bij D&B te bespreken.

Bekijk alle receptioniste vacatures

Receptioniste D&B The Facility Group

Klaar om in de hospitality te werken?

Werken als receptioniste

Onze teams bestaan uit hostesses met zeer diverse achtergronden, maar altijd afkomstig uit dienstverlenende beroepen. Velen van hen hebben gewerkt in de hotellerie, burgerluchtvaart, high end retail, horeca of promotie. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat zij het liefst met mensen werken, veel energie hebben en zeer representatief en gastgericht zijn. Als receptioniste zet jij graag die extra stap om het onze gasten een positieve beleving te bieden en hen te verrassen. Daar is ook alle ruimte en vrijheid voor. Als proactieve receptioniste kun jij jouw eigen functie vormen naar een afwisselende, veelzijdige en dankbare rol binnen hele mooie bedrijven.

Toonaangevende organisaties

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken voor topbedrijven waar veel aandacht en enthousiasme bestaat over echt goede service. Daar voel jij je vast als een vis in het water. Het vervult ons met grote trots de Hospitality partner te zijn voor organisaties als ASICS, T-Mobile, TomTom, ASML, World Trade Center Rotterdam en Den Haag en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren.

Een goede worklife balance

Wil jij vijf dagen werken, of liever drie? Dicht bij huis, of bij een specifiek topkantoor? Wij hebben veel mogelijkheden en groeien hard, dus er is van alles mogelijk. Wel zo fijn als jij jouw werk als receptioniste, hostess of gastvrouw kunt combineren met een gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk of misschien zelfs wel een eigen bedrijfje.

Hospitality Hostess D&B The Facility Group

Onze werkwijze

Bij ons Hospitality bedrijf ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht voor jou en de gastvriendelijkheid en service die jij biedt als receptioniste. Jij bent degene die de gast een onvergetelijke ervaring meegeeft. Dat zien wij en waarderen wij als geen ander. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou optimaal te faciliteren in jouw hospitality job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR collega en manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

Waarom werken als receptioniste bij D&B?

  • Werken voor toonaangevende kantoren met een leuk team;
  • Veel mogelijkheden om jouw werk als receptioniste of hostess af te stemmen op jouw privé situatie;
  • D&B is bij jou betrokken en heeft oprechte aandacht voor jou.

Gastvrouw D&B The Facility Group

Meer informatie over D&B

Onze geschiedenis

Rond het jaar 2000 werkte D&B voor bijna al de vijfsterren hotels in Amsterdam. Wij waren toen met name actief als chauffeursbedrijf en met onze chauffeurs verzorgden wij op vaste of flexibele basis alle valet parking activiteiten voor de hotels. Bovendien hadden diverse mensen die toentertijd voor D&B werkten een achtergrond in vijfsterren hotels. Toen wij voor het eerst in aanraking kwamen met de facilitaire markt, viel het ons op dat Hospitality in de kantorenmarkt eigenlijk nog in de kinderschoenen stond. Dat was voor ons de reden om in 2001 ons Hospitality bedrijf op te richten en het serviceniveau dat wij kenden uit de vijfsterren hotellerie te vertalen naar de kantorenmarkt. Vandaag de dag verzorgen wij met meer dan 250 receptionistes en hostesses de Hospitality en receptiedienstverlening bij een uitgebreide portefeuille van toonaangevende opdrachtgevers.

Onderscheidende dienstverlening

Als jij uit eten gaat in de stad, dan heb jij een keuze uit tal van leuke restaurantjes, die er goed uitzien en waar prima eten wordt geserveerd. Waarom gaan we dan toch altijd terug naar die plekken waar we op een bijzondere manier werden geholpen door de bediening? De invloed van positieve, gastgerichte interactie met fijne mensen bepaalt in hele grote mate hoe een gast zijn of haar bezoek aan een kantoor, hotel of restaurantje zal herinneren. Het creëren van een authentieke en verrassende eerste (en laatste) indruk vormt een intrinsiek onderdeel van de beleving die een gast of medewerker bij een organisatie heeft. Onze receptionistes zetten zich iedere dag in om juist dat te verzorgen: Het creëren van een ontvangst en service die ervoor zorgt dat gasten positieve emoties ervaren, hetgeen in grote mate bijdraagt aan hoe iemand ‘in zijn of haar vel zit’. Bovendien toont onderzoek aan dat wanneer mensen beter in hun vel zitten, zij beter presteren, productiever zijn en meer energie hebben. Dat is van grote waarde en daar speel jij mogelijk een cruciale rol in.

Vind direct jouw ideale hospitality baan

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl