Over Hospitality

Over Hospitality

Onze geschiedenis

Rondom het jaar 2000 werkte D&B voor bijna al de vijfsterren hotels in Amsterdam. Wij waren toen met name actief als chauffeursbedrijf en met onze chauffeurs verzorgden wij op vaste of flexibele basis alle valet parking activiteiten voor de hotels. Bovendien hadden diverse mensen die toentertijd voor D&B werkten een achtergrond in vijfsterren hotels. Toen wij voor het eerst in aanraking kwamen met de facilitaire markt, viel het ons op dat Hospitality in de kantorenmarkt eigenlijk nog in de kinderschoenen stond. Dat was voor ons de reden om in 2001 ons Hospitality bedrijf op te richten en het serviceniveau dat wij kenden uit de vijfsterren hotellerie te vertalen naar de kantorenmarkt. Vandaag de dag verzorgen wij met meer dan 250 hostesses de Hospitality en receptiedienstverlening bij een uitgebreide portefeuille van toonaangevende opdrachtgevers.

Onze collega’s

Onze teams bestaan uit collega’s met zeer diverse achtergronden, maar altijd afkomstig uit dienstverlenende beroepen. Velen van hen hebben gewerkt in de hotellerie, burgerluchtvaart, high end retail of horeca. Wat we met elkaar gemeen hebben, is dat we het liefst met mensen werken, veel energie hebben en zeer representatief en communicatief zijn. We zetten graag die extra stap om het onze gasten naar de zin te maken en hen te verrassen. En daar is ook alle ruimte en vrijheid voor.

Hospitality

Toonaangevende opdrachtgevers

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken voor topbedrijven waar veel aandacht en enthousiasme bestaat over echt goede service. Daar voel jij je vast als een vis in het water. Het vervult ons met grote trots de Hospitality partner te zijn voor organisaties als ASICS, T-Mobile, TomTom, ASML, World Trade Center Rotterdam en Den Haag en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren.

Onderscheidende dienstverlening

Als jij uit eten gaat in de stad, dan heb jij een keuze uit tal van leuke restaurantjes, die er goed uitzien en waar prima eten wordt geserveerd. Waarom gaan we dan toch altijd terug naar die plekken waar we op een bijzondere manier werden bediend en geholpen door de bediening? De invloed van positieve, gastgerichte interactie met fijne mensen bepaalt in hele grote mate hoe een gast zijn of haar bezoek aan een kantoor, hotel of restaurantje zal herinneren. Het creëren van een authentieke en verrassende eerste (en laatste) indruk vormt een intrinsiek onderdeel van de beleving die een gast of medewerker bij een organisatie heeft. Onze mensen zetten zich iedere dag in om juist dat te verzorgen: Het creëren van een ontvangst en service die ervoor zorgt dat gasten positieve emoties ervaren, hetgeen in grote mate bijdraagt aan hoe iemand ‘in zijn of haar vel zit’. Bovendien toont onderzoek aan dat wanneer mensen beter in hun vel zitten, zij beter presteren, productiever zijn en meer energie hebben. Dat is van grote waarde.

Hospitality

Een goede worklife balance

Wil jij vijf dagen werken, of liever drie? Dicht bij huis, of bij een topkantoor? Wij hebben veel mogelijkheden en groeien hard, dus er is van alles mogelijk. Wel zo fijn als jij jouw werk probeert te combineren met een gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk of misschien zelfs wel een eigen bedrijfje.

Onze werkwijze

Bij Hospitality ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht voor jou en de gastvriendelijkheid en service die jij biedt. Jij bent degene die de gast een onvergetelijke ervaring meegeeft. Dat zien wij en waarderen wij als geen ander. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou optimaal te faciliteren in jouw job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR adviseur en General Manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

Bekijk alle Hospitality vacatures

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl