Over Security

Over Security

Onze geschiedenis

Ons Security bedrijf is eind 2002 opgericht. Wij zagen een groeiende behoefte in de markt aan representatieve beveiligers met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het was D&B die de functienaam ‘Security Host’ introduceerde in de Nederlandse markt. Een uitstekend opgeleide security professional met hospitality skills. Met onze Security Hosts focusten we ons op de top van de kantorenmarkt waar behoefte was aan dienstverlening van het niveau dat men kende uit de vijf sterren hotellerie. Inmiddels is Security een top 10 speler in Nederland en vertegenwoordigt de Security Host nog altijd het topprofiel in de Nederlandse beveiligingsmarkt.

Geweldige collega’s

Eerlijk is eerlijk. Werken voor het Security bedrijf van D&B The Facility Group is niet voor iedereen weggelegd. Als jij bij ons zou komen werken, dan kom jij in een team te werken met getalenteerde en betrokken collega’s die veel voor elkaar over hebben. Onze mensen worden blij van een divers takenpakket met ruimte voor eigen initiatief. Wij vragen veel van je, maar daar geven we jou dan ook de juiste gereedschappen voor. In de vorm van trainingen, maar ook door jou persoonlijk te begeleiden, state-of-the-art technologie te bieden en jou te matchen aan een opdrachtgever en team dat bij jou past.

Security

Toonaangevende opdrachtgevers

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken enkel en alleen voor top corporates en de eigenaren van hoogwaardige kantoorverzamelgebouwen. Werken bij ons Security bedrijf betekent dus; werken in de meest inspirerende en vooruitstrevende werkomgevingen van Nederland. Het vervult ons met grote trots de beveiligingspartner te zijn voor organisaties als TomTom, ASML, World Trade Center Amsterdam, NRC Media, BinckBank en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren.

Onderscheidende dienstverlening

Onze Security Hosts zijn allen in staat om - naast de beveiligingstaken - aan alle hospitality taken op hoog niveau invulling te geven. Denk hierbij aan de gastvriendelijke ontvangst en begeleiding van VIP’s, gasten en bezoekers, het aannemen van een jas of bagage en het veraangenamen van mogelijke wachttijd met een hapje of drankje. In essentie zijn onze mensen tweeledig opgeleid en vervullen zij met veel plezier en betrokkenheid zowel de rol van gastheer of gastvrouw als die van objectbeveiliger. Sterker nog, in veel gevallen leidt deze combinatie van verantwoordelijkheden tot een aantrekkelijkere baan waarbinnen het intensieve contact met de gast tegelijkertijd de veiligheid op locatie verbetert.

Security

Voldoende kansen om je te ontwikkelen

Onze Security Hosts behoren tot de best opgeleide professionals in onze markt. Naast de basisopleiding MBO Beveiliger wordt iedere Security Host tevens opgeleid tot Threat Mitigation Officer (TMO) volgens de uit Israël afkomstige beveiligingsmethodiek Predictive Profiling. Tevens volgt men onze opleiding StarClass®, waarbij alle aspecten rondom persoonlijke effectiviteit en hospitality aan de orde komen, en zijn zij allen gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Ook on-the-job vindt veel begeleiding plaats en wij hebben uitgebreide mogelijkheden om door te groeien naar diverse functies binnen het Security bedrijf… of als jij die wens hebt, bij één van de zusterbedrijven van Security.

Videocredits WTC Amsterdam

Onze werkwijze

Bij Security ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht en waardering voor jou en het belangrijke werk dat jij doet. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou en jouw team optimaal te faciliteren in jouw job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR adviseur en General Manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

Bekijk alle Security vacatures

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl