Over Security

Over Security

Beveiliger worden bij D&B The Facility Group?

Ben jij geïnteresseerd in een functie als beveiliger met veel afwisseling, waardering en ontwikkelmogelijkheden bij toonaangevende opdrachtgevers? Wij noemen onze beveiligers overigens ‘Security Host’, omdat jij – naast de uitgebreide beveiligingstaken – ook op hoog niveau invulling geeft aan meer representatieve taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontvangst en begeleiding van VIP’s, gasten en bezoekers, het aannemen van een jas of bagage of het serveren van een hapje of drankje tijdens wachttijd. Spreekt dit jou aan? Kom eens langs om jouw mogelijkheden als beveiliger bij D&B te bespreken.

Bekijk alle beveiligingsvacatures

Bekijk hier hoe een dag op het World Trade Center Amsterdam eruit ziet.

Videocredits WTC Amsterdam

Klaar om in de beveiliging te werken?

Werken als beveiliger

Eerlijk is eerlijk. Werken als beveiliger bij D&B The Facility Group is niet voor iedereen weggelegd. Als jij bij ons komt werken, dan word jij onderdeel van een team met getalenteerde en betrokken beveiligers die veel voor elkaar over hebben. Onze mensen worden blij van een divers takenpakket met ruimte voor eigen initiatief. En dat is maar goed ook, want jij bent verantwoordelijk voor een divers takenpakket. In essentie zijn onze mensen tweeledig opgeleid en vervullen zij met veel plezier en betrokkenheid zowel de rol van objectbeveiliger als die van gastheer of gastvrouw. Sterker nog, in veel gevallen leidt deze combinatie van verantwoordelijkheden tot een aantrekkelijkere baan waarbinnen het intensieve contact met de gast tegelijkertijd de veiligheid op locatie verbetert.

Toonaangevende organisaties

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken enkel en alleen voor top corporates, merken en de eigenaren van hoogwaardige kantoorverzamelgebouwen. Beveiliger worden bij ons Security bedrijf betekent dus; werken in de meest inspirerende en vooruitstrevende werkomgevingen van Nederland. Het vervult ons met grote trots de beveiligingspartner te zijn voor organisaties als TomTom, ASML, de World Trade Centers van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, NRC Media, BinckBank en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren. Wil jij het gezicht worden van een top organisatie en de veiligheid en positieve beleving verzorgen op deze kantoren?

Opleiding tot beveiliger bij D&B

Onze beveiligers – of Security Hosts zoals wij hen noemen – behoren tot de best opgeleide beveiligers in onze markt. Naast de basisopleiding MBO Beveiliger wordt iedere Security Host tevens opgeleid tot Threat Mitigation Officer (TMO) volgens de uit Israël afkomstige beveiligingsmethodiek Predictive Profiling. Tevens volgen zij onze opleiding StarClass®, waarbij alle aspecten rondom persoonlijke effectiviteit en hospitality aan de orde komen, en zijn zij allen gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Ook on-the-job vindt veel begeleiding plaats – zeker ook tijdens jouw inwerkperiode – en wij hebben uitgebreide mogelijkheden om door te groeien naar diverse functies binnen het Security bedrijf… of als jij die wens hebt, bij één van de zusterbedrijven van Security.

Security

Wat verdient een beveiliger?

Als beveiliger werk jij onder de voorwaarden van de CAO Particuliere Beveiliging. Hierin zijn de afspraken over arbeidsvoorwaarden vastgelegd die overeen zijn gekomen tussen werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties. Als beveiliger heb jij uitzicht op een stevige loonstijging gedurende de komende jaren en het belangrijke werk dat jij doet, wordt daarmee steeds beter beloond. Daarnaast heeft D&B een aantal aantrekkelijke secundaire voorwaarden en werknemeractiviteiten waar wij jou graag over vertellen.

Waarom werken als beveiliger bij D&B?

  • Aan de slag als beveiliger bij toonaangevende organisaties;
  • Uitdagende beveiligingsfunctie met veel waardering en ontwikkelmogelijkheden;
  • D&B is bij jou betrokken en heeft oprechte aandacht voor jou.

"Sinds enige tijd ben ik werkzaam als Security Hostess voor D&B. Ik kom bij verschillende mooie bedrijven en werk er met veel plezier. Ik voel mij gastvrouw zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Waarom D&B? D&B staat voor professionaliteit en gastvrijheid en dat zie ik terug in de waardering van onze opdrachtgevers. Dat sterkt ons team en maakt ons nog krachtiger in de dienstverlening. Daarbij voelt D&B als een familie, je bent geen nummer maar mens!"

Security

Meer informatie over D&B

Onze geschiedenis

Ons Security bedrijf is eind 2002 opgericht. Wij zagen een groeiende behoefte in de markt aan representatieve beveiligers met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het was D&B die de functienaam ‘Security Host’ introduceerde in de Nederlandse markt. Een uitstekend opgeleide security professional met hospitality skills. Met onze Security Hosts focusten we ons op de top van de kantorenmarkt waar behoefte was aan dienstverlening van het niveau dat men kende uit de vijf sterren hotellerie. Inmiddels is Security een top 10 speler in Nederland en vertegenwoordigt de Security Host nog altijd het topprofiel in de beveiligingsmarkt.

Onze werkwijze

Bij Security ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht en waardering voor jou en het belangrijke werk dat jij doet. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou en jouw team optimaal te faciliteren in jouw job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR adviseur en General Manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

Vind direct jouw ideale security baan

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl