Cleaning

Schoonmaker Amstelveen

Voor onze locatie Gondel in Amstelveen zijn wij opzoek naar een cleaning host die elke dag als een uitdaging ziet. Die het niet alleen belangrijk vind dat alles tot in de puntjes schoon is maar ook trots is op het vak wat hij of zij uitdraagt. Wij vinden het belangrijk dat juist ook de schoonmaker contact heeft met de mensen om zich heen, om zodoende een gezicht te krijgen in het bedrijfsleven, en zo ook een goede balans vindt in zijn of haar leven.

Helemaal op je plek

Cleaning is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Dit doe jij

Als cleaning host bij D&B Cleaning ben jij van maandag t/m vrijdag verantwoordelijk voor de schoonmaak bij onze opdrachtgever. Het schoonmaken van de algemene ruimte, de bureaukamers en het sanitair horen tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is een zelfstandige functie met geen dagelijkse leiding op de locatie. D&B werkt met realistische werkprogramma's.

Dit ben jij

  • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
  • Je bent gastvrij en hebt een representatieve uitstraling;
  • Beschikt over een SVS diploma schoonmaak of bereid deze te behalen en heeft kennis van de schoonmaaktechnieken;
  • Je bent representatief en spreekt voldoende Nederlands en Engels;
  • Je kan zelfstandig werken.

Dit krijg jij van ons

  • Een contract voor 22,5 uur per week;
  • Salaris op basis van de cao Schoonmaak;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
  • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Werktijden: 07:00 tot 11:30 

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ D&B Facility Group

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl