Cleaning

Schoonmaker Stater

Voor één voor onze opdrachtgevers in Amersfoort zijn wij opzoek naar een EPIC schoonmaker die elke dag als een uitdaging ziet. Die het niet alleen belangrijk vind dat alles tot in de puntjes Clean is maar ook trots is op het vak wat hij of zij uitdraagt. Wij vinden het belangrijk dat juist ook de schoonmaker contact heeft met de mensen om zich heen, om zodoende een gezicht te krijgen in het bedrijfsleven, en zo ook een goede balans vindt in zijn of haar leven.

Helemaal op je plek:

Cleaning is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Dit doe jij:

Als Schoonmaker bij D&B Cleaning ben jij van maandag t/m vrijdag verantwoordelijk voor de schoonmaak van een van onze opdrachtgevers. Het schoonmaken van de algemene ruimte, de bureaukamers en het sanitair horen tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is een zelfstandige functie met geen dagelijkse leiding op de locatie. D&B werkt met realistische werkprogramma's.

Dit ben jij:

  • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
  • Je bent gastvrij en hebt een representatieve uitstraling;
  • Beschikt over een SVS diploma schoonmaak of bereid deze te behalen en heeft kennis van de schoonmaaktechnieken;
  • Je bent representatief en spreekt voldoende Nederlands en Engels;
  • Je kan zelfstandig werken.

Dit krijg jij van ons:

  • Salaris op basis van de CAO Schoonmaak;
  • Een uniform ontworpen door Couturier Mart Visser;
  • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
  • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;
  • Een zelfstandige functie voor 15 uur per week.

Werkdagen zijn  van maandag t/m vrijdag, werktijden zijn van 07:00- 10:00

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv. Geen foto en/of motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter bij D&B - 06 - 11 264 882

- In verband met de maatregelen vanuit de Overheid om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om de sollicitatieprocedures voor deze functie  "on hold" te zetten. Je kunt uiteraard nog steeds solliciteren, maar houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure voor deze functie na heropenen locatie wordt vervolgd-

Recruiter Cleaning

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter Cleaning
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl