Facility Management

Waarom aan de slag bij Facility Management?

Een werkomgeving die ervoor zorgt dat mensen beter ‘in hun vel zitten’, creëert veel waarde voor organisaties. Immers, een gelukkige werknemer presteert beter, is productiever en heeft meer energie. Als FM-er bij D&B heb jij hier een grote invloed op en help jij organisaties zich te onderscheiden van hun concurrentie.

Jij zal werken in de meest vooruitstrevende werkomgevingen van Nederland. En daarbij word jij ondersteund door een getalenteerd team van specialisten vanuit onze kantoororganisatie: HRM, Procurement, Contractbeheer en Business Development. Bovendien is er intensief contact met jouw collega FM-ers die voor andere opdrachtgevers het verschil maken.

Lees meer over Facility Management

Waarom aan de slag bij Facility Management?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl