Facility Management

Community Manager

Sta jij aan het begin van jouw carrière en wil jij het verschil maakt tijdens de start dienstverlening, ben jij de verbindende factor tussen alle pandbewoners ? En heb je een sterk ontwikkeld gevoel voor Hospitality? Dan zijn wij op zoek naar jou!

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende integraal  facilitaire dienstverlener van Nederland. Als één van weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse facilitaire diensten in eigen huis. Receptiediensten, Objectbeveiliging, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering (WE Canteen), office support en facility management.

Daarnaast leveren wij chauffeurs-, vervoer- en parkeeroplossingen. Wij richten ons met onze 5-Star-Experience met name op de corporate kantoren en het hoogwaardige multi-tenant vastgoed. 

HELEMAAL OP JE PLEK:

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende omgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste, maar de beste. En om dat te bereiken bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen dit samen. Dat is bijzonder. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect.

DIT DOE JIJ:

Als Community manager ben jij verantwoordelijk voor de algehele huurderstevredenheid en realiseren van  de  startdienstverlening.  De Community manager heeft als doel dat de medewerkers, klanten en bezoekers van de huurders tevreden zijn. Naast de persoonlijke benadering van de huurder wordt periodiek huurdersoverleg gehouden, waarbij het dienstenpakket centraal staat en alle lopende zaken van algemeen belang worden besproken en afgestemd. 

Je signaleert kansen om huurders in contact te brengen met elkaar. De taak van de Community Manager is daarin te faciliteren en huurders te enthousiasmeren. 

De Community manager stuurt de services dienstverlening aan en borgt de kwaliteit van deze dienstverlening. Je bent volledig bekend met het gebouw en zijn gebruikers. Je hebt de leiding over de diverse (uitbestede) facilitaire diensten die worden aangeboden. Je stuur het hospitality team aan, waarbij excellente dienstverlening, oog voor detail, oplettendheid en een proactieve houding essentieel is. Hospitality zit je dan ook in de genen! 

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Verantwoordelijk voor het leveren van een excellente dienstverlening en continu verbeteren van de huurderstevredenheid;
 • Verder uitbouwen van de integrale samenwerking tussen de disciplines (hard en soft services);
 • Toetsen van de kwaliteit van dienstverlening (o.a. restaurant, banqueting, receptie, schoonmaak, groenonderhoud, maintenance, beveiliging en van business partners) op basis van interne/externe metingen en huurdertevredenheidonderzoeken;
 • Voert huurdersgesprekken en adviseert op basis van wensen, eisen en klachten de opdrachtgever en huurders over het servicekostenpakket;
 • Benutten van commerciële kansen gericht op het aantrekken van nieuwe huurders en het behouden van bestaande huurders;
 • Continu verbeteren van (meldings-)processen en het efficiënter organiseren van dienstverlening;
 • Opstellen, realiseren en bewaken van je budget en het rapporteren van de financiële verantwoording richting opdrachtgever en huurders;
 • BHV en Veiligheidsmaatregelen controleren en bewaken;
 • Initiëren van ludieke acties voor huurders en het overtreffen van verwachtingen van gebruikers.

 Bereid zijn voor jezelf en het team de lat elke dag weer een beetje hoger te leggen! 

DIT BEN JIJ:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting: Facilitair Management of Hogere Hotelschool;
 • Voor deze functie moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent servicegericht, proactief en voorziet de behoeften van anderen;
 • Tevens vinden we het belangrijk dat je servicegericht en integer bent;
 • Je hebt een duidelijke visie betreffende hoe een professionele en gerenommeerde organisatie service op optimaal niveau kan verlenen en vindt het leuk om hierin bij te dragen;
 • Je hebt leidinggevende ambities en bent in staat andere te motiveren;
 • Je bent zowel pragmatisch als hands-on en kunt goed het overzicht behouden bij grotere en kleinere projecten;
 • Tot slot vind je het belangrijk om representatief voor de dag te komen.

DIT KRIJG JIJ VAN ONS:

 • Natuurlijk een salaris; afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring;
 • Een leuke baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Een laptop en telefoon behoren tot de arbeidsvoorwaarden; 
 • Een gezonde balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen D&B Facility;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.

KOFFIE?

Herken jij jezelf en jouw ambities in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur mij jouw cv en korte motivatie toe en dan spreken wij elkaar snel!

Groet,

Nick Boetzel- Recruiter @D&B The Facility Group - 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl