Facility Management

Deputy Facility Manager

Ben jij de facility professional bij McKinsey en Company die het verschil wil maken en heb je ambities om Facility Manager te worden? En heb je een sterk ontwikkeld gevoel voor Hospitality, dan zijn wij op zoek naar jou!

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende integraal  facilitaire dienstverlener van Nederland. Als één van weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse facilitaire diensten in eigen huis. Receptiediensten, Objectbeveiliging, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering (WE Canteen), office support en facility management.

Daarnaast leveren wij chauffeurs-, vervoer- en parkeeroplossingen. Wij richten ons met onze 5-Star-Experience met name op de corporate kantoren en het hoogwaardige multi-tenant vastgoed. 

HELEMAAL OP JE PLEK:

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende omgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste, maar de beste. En om dat te bereiken bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen dit samen. Dat is bijzonder. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect

DIT DOE JIJ:

Jij als Deputy Facility Manager bent het aanspreekpunt voor de facilitaire dienstverlening bij McKinsey & Company, je hebt nauw contact met onze opdrachtgever, kent de wensen en vertaalt deze naar concrete doelen. Als een duizendpoot ben in je staat om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen Naast de dagelijkse verantwoordelijkheid over de operatie, heb je een tactisch-strategische adviesrol gebaseerd of diverse analyses.
Als een duizendpoot ben in in staat om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen

Je spreekt hiervoor met adviseurs vanuit D&B kantoor, je hebt nauw contact met onze opdrachtgever, kent de wensen en vertaalt deze naar concrete doelen. Je wordt ondersteund door een groot professioneel team.
Naast de dagelijkse verantwoordelijkheid over de operatie, heb je een tactisch-strategische adviesrol gebaseerd of diverse analyses.
 
Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je zorgt, samen met D&B Business Development, voor facilitaire productontwikkeling op basis van nieuw verkregen inzichten, deels gebaseerd op input van de opdrachtgever;
 • Je voert een efficiënt, transparant en juridisch verantwoord contractbeheer ten behoeve van bestaande en toekomstige leveranciers. Dit met support van D&B Procurement & Contract Management;
 • Je ondersteunt en adviseert bij het contracteren van subcontractors, verbinden van partners en subcontractors met D&B teamleden, en het aansturen van de facilitaire diensten die door subcontractors worden uitgevoerd. Tevens meet je de performance van de subcontractors per kwartaal;
 • Je initieert en implementeert kostenreductiemaatregelen en kwaliteitsverbeteringen die bijdragen aan de contractdoelstellingen.
 • Verantwoordelijk voor de operationele facilitaire organisatie;
 • Verantwoordelijk voor de naleving van gestelde kwaliteit in de dagelijkse operatie;
 • Aanspreekpunt voor Opdrachtgever;
 • Verantwoordelijk voor communicatie inzake de facilitaire organisatie naar gebruikers toe;
 • Periodieke gesprekken met eindgebruikers.

DIT BEN JIJ:

 • Je hebt een HBO richting Facilitair Management of Hogere Hotelschool;
 • Voor deze functie moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent servicegericht, proactief en voorziet de behoeften van anderen;
 • Tevens vinden we het belangrijk dat je servicegericht en integer bent;
 • Tot slot vind je het belangrijk om representatief voor de dag te komen.
 • Je bent bekend met ontwikkelingen en innovaties binnen de facilitaire branche;
 • Je hebt een duidelijke visie betreffende hoe een professionele en gerenommeerde organisatie service op optimaal niveau kan verlenen en vindt het leuk om hierin bij te dragen;
 • Je hebt eerder leidinggevende ervaring opgedaan met het aansturen van een team en bent in staat andere te motiveren;
 • Je bent zowel pragmatisch als hands-on en kunt goed het overzicht behouden bij grotere en kleinere projecten;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam.

DIT KRIJG JIJ VAN ONS:

 • Natuurlijk een salaris; afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring;
 • Een leuke baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Een laptop en telefoon behoren tot de arbeidsvoorwaarden; 
 • Een gezonde balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen D&B Facility;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.

KOFFIE?

Herken jij jezelf en jouw ambities in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur mij jouw cv en korte motivatie toe en dan spreken wij elkaar snel! Uiteraard ben ik ook te bereiken via telefoon en Whatsapp.

Groet,

Renske de Koning - D&B The Facility Group - 06 - 27 16 44 62

Recruiter Facility Management

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.


Renske de Koning
Tel: 06 27 16 44 62
E-mail: renske.de.koning@db.nl

Recruiter Facility Management
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl