Facility Management

Facilitair Coördinator | Amsterdam | McKinsey & Company

Voor een toonaangevende internationale opdrachtgever in hartje Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Facilitair Coördinator. In deze functie binnen een inspirerende omgeving waar topkwaliteit hoog in het vaandel staat, ben jij mede verantwoordelijk voor de gehele facilitaire organisatie. Ben jij gestructureerd, gedreven en heb je ervaring in de facilitaire branche, dan nodig ik jou uit om verder te lezen! 

Dit krijg jij van ons

 • Een dynamische werkplek waar je met plezier je bed voor uitkomt: altijd doordeweeks en overdag zodat jij je avonden en weekenden vrij kan houden voor andere leuke dingen;
 • Een salaris tussen € 2.582,- en € 3.230,- bruto per maand (afhankelijk van werkervaring);
 • Reiskostenvergoeding, €0,21 per km of een volledige OV-vergoeding;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een bepaalde tijd contract voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een gezonde balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen D&B Facility Management;
 • Een goede pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
 • Doorgroei perspectief binnen onze organisatie, tailor made op jouw ambities en wensen: we build on talent & succes;
 • Tot slot organiseren wij regelmatig (buiten de corona periode om) teammeetings, leuke uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers zodat je straks nog meer deel uitmaakt van de D&B familie.

Dit ben jij

 • Je bent dienstverlenend en veerkrachtig, je hebt het vermogen om snel te schakelen en je kunt heldere kaders stellen;
 • Je bent besluitvaardig, ondernemend en inventief;
 • HBO afgerond in de richting van facilitair of hotelschool;
 • Je bent representatief, kunt goed netwerken en relaties beheren;
 • Je hebt 2-4 jaar ervaring in de facilitaire branche of in een facilitaire functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt buiten de gebaande paden denken.

Aan de slag bij deze opdrachtgever

De betreffende internationale opdrachtgever aan de Amstel in Amsterdam staat bekend in de consultancy branche als een van de meest gedreven en ambitieuze organisaties. Er wordt op hoog niveau gewerkt, waardoor jij uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Dit bedrijf biedt een mooie uitdaging voor een facilitair Young Professional met 2-4 jaar werkervaring die een verdiepingsslag wilt maken in de functie van facilitair coördinator. Je komt in een omgeving terecht waarbij geen hiërarchie heerst, en iedereen elkaar wilt motiveren om elke dag beter te worden. Niks is in beton gegoten en je wordt uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken. 

In jouw functie als facilitair coördinator ben je met vele facetten van het vakgebied bezig. Zo regel je onder anderen dat zaken als bedrijfshoreca en schoonmaak op orde zijn, stuur je een deel van het facilitaire team op locatie aan en onderhoud je de relatie met leveranciers. Je weet makkelijk te schakelen tussen de verschillende stakeholders. Je zit absoluut niet de hele dag achter je bureau, maar loopt ook vooral rond en bent in gesprek met de gebruiker om de behoefte uit te vragen en hierop in te spelen. Zie je een project liggen, dan krijg je de ruimte om dat op te pakken en uit te werken. Een omgeving waarin je veel ruimte krijgt. Kortom, ben jij de persoon die voor niets minder dan de beste dienstverlening wilt gaan, dan zit je hier op de juiste plek! 

Helemaal op je plek

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B alle soft services in eigen huis. Wij richten ons op high end corporate klanten en opdrachtgevers binnen hoogwaardige multi tenant omgevingen. D&B heeft uitstekende relaties met vrijwel alle real estate bedrijven die actief zijn in de Nederlandse markt. Het zwaartepunt van onze klantportefeuille bevindt zich op A-locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende werkomgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Koffie?

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande beschrijving? Reageer snel en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Wij zullen je vragen om een referentie op te geven. Laat je ons ook alvast weten hoe jij je koffie drinkt? Dan zetten we die alvast klaar als je bij ons langs komt!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. Hopelijk tot snel!

Gastvrije groet,

Karlijn Seegers | Recruiter Facility Management | 06 - 25 13 96 59 | WhatsApp bericht

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl