Hospitality

Service Desk Medewerker Den Haag

Wij zijn op zoek naar een administratief goed onderlegde topper in de functie van Service Desk medewerker. Heb jij affiniteit met en ervaring opgedaan in de Facilitaire wereld? Krijg jij energie van het servicen van anderen? Woon jij in de omgeving van Den Haag? Lees dan verder en wellicht ben jij de Service Desk topper die wij zoeken! 

Helemaal op je plek:

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende werkomgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste, maar de beste. En om dat te bereiken bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen dit samen. Dat is bijzonder. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect.

Dit doe jij:

Je staat bezoekers van het Facility Service Desk Center te woord, beantwoord de telefoon en verwerkt de binnenkomende e-mail en servicevragen. Je volgt op en je verzorgt goede en snelle terugkoppeling naar onze interne klant. Je denkt met ons mee hoe we onze interne klant. je denkt met ons mee hoe we onze interne klant zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Verder ondersteun je bij allerlei projecten (interne verhuizingen, events, etc.) en bestier je samen met de post- en repro medewerkers 'papier & pakket gerelateerde 'aanvragen.

Het is een hands-on functie, waarbij gastvrijheid en servicegerichtheid centraal staat.

Voor deze functie is het van belang dat je stevig in je schoenen staat, in staat bent om meerdere ballen hoog te houden en daarbij ook nog eens rust en overzicht weet te bewaren. Je bent daadkrachtig, denkt graag mee in oplossingen en weet iedere dag opnieuw bijzonder representatief voor de dag te komen!


Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je behandelt alle vragen, wensen, verzoeken van medewerkers betreffende facilitaire dienstverlening en verwerkt dit in het FMIS-systeem;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van alle leveranciers; 
 • Het controleren van de uitvoering van werkzaamheden van leveranciers;
 • Nauwkeurig bewaken van de responstijden;
 • Terugkoppeling geven richting Facility Manager en opdrachtgever.

Dit ben jij:

 • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
 • Representativiteit, Enthousiasme en Professionaliteit zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag (maximale afstand is 35 km);
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend;
 • Je hebt minimaal MBO + werk- en denkniveau;
 • Ervaring met FMIS-systemen is een pré.
Deze veelzijdige functie is voor 32 uur per week.

Dit krijg jij van ons:

 • Uiteraard een goed salaris (tussen de 1800 en 2300 euro bruto per maand.) ;
 • Veel persoonlijke aandacht en waardering. Bij ons ben jij geen ‘nummer’. Wij organiseren regelmatig teammeetings, leuke uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers en zorgen er hiernaast met ons Hospitality team voor dat wij altijd voor jou klaar staan en bereikbaar zijn;
 • Werken bij toonaangevende opdrachtgevers èn doorgroeiperspectief;
 • Maatkleding, ontworpen door couturier Mart Visser;
 • Pensioenregeling;
 • Uitzicht op vaste aanstelling;
 • Diverse trainingen, waaronder: 
  D&B Academy met meer dan 100 cursussen en trainingen;
  Trending topic avonden.
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Koffie?

Heb ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon omschreven? Get connected en stuur mij jouw cv!

Groet,

Jennifer van der Vlugt - Recruiter bij D&B The Facility Group - 06 - 15 67 71 45

Recruiters Hospitality

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Jennifer van der Vlugt
Tel: 06 15 67 71 45
E-mail: jennifer.vd.vlugt@db.nl

Recruiters Hospitality
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl