Hospitality

Servicedesk Medewerk(st)er WTC Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een administratief goed onderlegde topper in de functie van Service Desk medewerker. Als service Desk medewerker zit je achter de receptie in het WTC, een mooie omgeving met 350 huurders. Heb jij affiniteit met en ervaring opgedaan in de Facilitaire wereld? Krijg jij energie van het servicen van anderen in een veelal Engelstalige omgeving en weet jij een perfecte first impression neer te zetten? Woon jij in de omgeving van Amsterdam? Lees dan verder en wellicht ben jij de Service Desk topper die wij zoeken!  

Helemaal op je plek:

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende werkomgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste, maar de beste. En om dat te bereiken bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen dit samen. Dat is bijzonder. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect.

Dit doe jij:

Je bent als Service Desk Medewerker de intermediair tussen de medewerkers van de organisatie en de facilitaire afdeling. Je beantwoordt vragen, neemt klachten in behandeling en probeert waar mogelijk aan ieders wensen te voldoen als het gaat om facilitaire service. Je bent ongeveer 30% van de tijd bezig met gasten en bezoekers door te verwijzen naar de juiste huurder, 70% van de tijd besteed je aan het verwerken van storingen en goede opvolging geven van de storingen aan de huurders. Je bent echt een organisator en houdt alles secuur in de gaten. Ook behoort parkeerbeheer en uitgifte van parkeerkaarten tot de taken. Daarnaast wordt er wekelijks een gebouwronde gelopen waar je facilitaire kennis en gebouwkennis mee vergroten. Voor deze functie is het van belang dat je stevig in jouw schoenen staat, in staat bent om meerdere ballen hoog te houden en daarbij ook nog eens rust en overzicht weet te bewaren. Je bent daadkrachtig, denkt graag mee in oplossingen en weet iedere dag opnieuw bijzonder representatief voor de dag te komen!

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je behandelt alle vragen, wensen, verzoeken van medewerkers betreffende facilitaire dienstverlening en verwerkt dit in het FMIS-systeem;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van alle leveranciers; 
 • Het controleren van de uitvoering van werkzaamheden van leveranciers;
 • Nauwkeurig bewaken van de responstijden;
 • Terugkoppeling geven richting Facility Manager en opdrachtgever.

Dit ben jij:

 • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
 • Representativiteit, Enthousiasme en Professionaliteit zijn jou op het lijf geschreven.

Maar dit ben jij ook:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam (maximale afstand is 35 km);
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend;
 • Je hebt minimaal MBO + werk- en denkniveau
 • Ervaring met FMIS-systemen is een pré.

Deze veelzijdige functie is voor 32 of 38 uur per week, en mogelijk op 1 of meerdere locaties!

Dit krijg jij van ons:

 • Uiteraard een goed salaris ( rond € 2.150,- bruto per maand, en meer wanneer je op meerdere locaties gaat werken) ;
 • Veel persoonlijke aandacht en waardering. Bij ons ben jij geen ‘nummer’. Wij organiseren regelmatig teammeetings, leuke uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers en zorgen er hiernaast met ons Hospitality team voor dat wij altijd voor jou klaar staan en bereikbaar zijn;
 • Werken bij toonaangevende opdrachtgevers èn doorgroeiperspectief;
 • Maatkleding, ontworpen door couturier Mart Visser;
 • Pensioenregeling;
 • Uitzicht op vaste aanstelling;
 • Diverse trainingen, waaronder: 
  • D&B Academy met meer dan 100 cursussen en trainingen;
  • Trending topic avonden.
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Koffie?

Heb ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven? Get connected! Stuur mij jouw CV toe, dan zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel voor een kennismaking!

Met vriendelijke groet,

Jennifer van der Vlugt - Recruiter bij D&B The Facility Group - 06 - 15 67 71 45

Recruiters Hospitality

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Jennifer van der Vlugt
Tel: 06 15 67 71 45
E-mail: jennifer.vd.vlugt@db.nl

Recruiters Hospitality
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl