Kantoor

Waarom aan de slag op ons hoofdkantoor?

Een inspirerende werkomgeving met uitstekende service leidt tot groter succes, gezondheid en geluk bij medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, komen tot betere prestaties en ontdekken hun eigen talenten gemakkelijker. Werken bij D&B betekent onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Net zoals het geval is bij onze toonaangevende opdrachtgevers, kom jij te werken in een kantoor met een 5-star-experience: een geweldige sfeer, goed eten en drinken, veel vrijheid. Bovendien bieden wij jou veel uitdaging en krijg jij de mogelijkheid een belangrijke bijdrage te leveren.

Lees meer over D&B The Facility Group

Waarom aan de slag op ons hoofdkantoor?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl