Kantoor

Allround Financieel medewerker

 Ben jij de financiële medewerker die zijn zaken goed op orde heeft? Weet jij van a tot z wat er moet gebeuren en wanneer dit niet zo is zoek jij dit maar al te graag uit? Dan is de vacature Allround Financieel medewerker misschien wel iets voor jou!

De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent. D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Helemaal op je plek:

D&B heeft de wens om gemiddeld 20% per jaar te groeien dit is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet omdat wij de grootste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Vanwege onze groeiambities zijn wij per direct op zoek naar een bookkeeper.

 • Jij rapporteert aan de Assistent Manager Accounting;
 • Jij ondersteunt en maakt onderdeel uit van een team van vijf;
 • Jij bent correct op de hoogte van de bijbehorende wet- en regelgeving.

Dit doe jij:

Als bookkeeper verzamel, controleer en verwerk jij financiële gegevens. Jij deelt deze informatie met verschillende managers en geeft hier de nodige toelichting over wanneer hier vragen over zijn. Jij gaat vertrouwelijk en zorgvuldig om met de informatie die jij voor ogen krijgt. Andere taken en werkzaamheden zijn onder andere:

 • Beheert en controleert het grootboek van de diverse labels (Hospitality, Security, We Canteen, Cleaning en Facility management);
 • Verzorgt dagelijks de verwerking van de bankmutaties, inkoopfacturen en verkoopfacturen;
 • Jij zorgt voor een volledige en juiste periodieke afsluiting en je bent de sparring partner van de Business Controller in het opstellen van periodieke rapportages;
 • Signaleert knelpunten in de geautomatiseerde systemen en brengt concrete verbeterideeën;
 • Draagt proactief verbeterprojecten aan en participeert in deze verbeterprojecten in overleg met de Manager accounting en zijn assistent.

Dit ben jij:

Jij werkt heel nauwkeurig en kan het overzicht goed bewaren. In stressvolle situaties weet jij nog steeds goed te communiceren met jouw collega’s. Jij pakt dan ook proactief werkzaamheden op van collega’s wanneer dit zo uit komt, dit is voor jou geen probleem.

 • MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van financiën;
 • Hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, procedures en bepalingen;
 • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking;
 • Kennis van bedrijfsadministratie, de administratieve organisatie en de binnen de financiële administratie in gebruik zijnde computerapplicaties;
 • Jij bent een echt allrounder die geen uitdaging uit de weg gaat.

Dit krijg jij van ons:

Jij gaat aan de slag vanuit ons nieuwe kantoor in het multi-tenant kantoor Gondel. Dit kantoor staat in Amstelveen op nog geen 4 kilometer van de Amsterdamse Zuid-as. In ons nieuwe kantoor tref de proeftuin van ons horecaconcept We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat. De faciliteiten en werkplekken in het kantoor zijn optimaal ingericht en je gaat samenwerken met onwijs leuke collega’s. Jouw salaris is vanzelfsprekend marktconform. Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen en een laptop. Verder krijg jij toegang tot ons online platform, waar je up-to-date blijft door de verschillende cursussen en trainingen die je kan volgen. Hierdoor krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een impuls te geven, die jou optimaal in jouw kracht brengt.

Koffie?

Heb je nu zoiets is van, ‘’hé daar herken ik mijzelf in’’? TOP! Tijd om dan stappen te ondernemen. Stuur jouw CV in combinatie met een motivatiebrief op en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter bij D&B - 06 - 11 264 882

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recruiters kantoor

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

 

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

 

Recruiters kantoor
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl