Kantoor

Bid Manager

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent.
D&B groeit hard en groei is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet omdat wij de grootste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Vanwege onze groeiambities zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Bid Manager voor onze Sales & Marketing afdeling.

Dit doe jij:

Als Bid Manager coördineer jij verschillende commerciële trajecten. Jij stuurt de diverse, door jou samengestelde bidteams aan en onder jouw (functionele) leiding levert het betreffende bidteam een onderscheidend en winnend voorstel op ten behoeve van bestaande of nieuwe opdrachtgevers.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Jij maakt een analyse van de commerciële uitvraag en het ‘umfeld’ van de uitvraag;
 • Jij bepaalt samen met het Bid team of er een match is met onze propositie;
 • Jij identificeert de vragen, onderwerpen en thema’s die geadresseerd dienen te worden in het te schrijven voorstel;
 • Jij legt verbinding met de disciplines en afdelingen van welke jij informatie en content nodig hebt;
 • Jij levert een wezenlijke bijdrage aan het bedenken van de te hanteren sales strategie;
 • Vervolgens ga jij aan de slag met de content en schrijf je deze in lijn met de gekozen strategie en het concept/thema;
 • Jij zorgt voor de volledigheid en het onderscheidend vermogen van de content van het voorstel;
 • Jij behoudt het overzicht en bewaakt de (interne) deadlines.

Dit ben jij:

 • Hbo werk- en denkniveau, met een commerciële achtergrond;
 • Jij vindt het leuk om met mensen te werken, bent een echte teamspeler;
 • Bovendien beschik jij over uitstekend commercieel inzicht;
 • Jij weet de kern van het (onderliggende) vraagstuk bloot te leggen;
 • Jij hebt een korte en kernachtige schrijfstijl;
 • Je weet uitstekend om te gaan met deadlines en past jouw schrijfplanning hier naadloos op aan;
 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt gestructureerd en kan je volledig focussen in een open en dynamische werkomgeving;
 • Je bent positief ingesteld, hebt humor en maakt graag plezier;
 • Jij hebt een nuchtere, no nonsens kijk op de wereld;
 • Jij bent creatief, ondernemend en denkt ‘out of the box’;
 • Je bent kritisch, analytisch en beschikt over tactisch vermogen.

 Tot slot vind jij het prima om zo nu en dan in de avond of het weekend door te werken indien de druk op een deadline dit van jou vraagt.

Oh ja! Jij wordt super enthousiast van geweldige service en lekker en gezond eten. Van maatwerk en hospitality op een 5 sterren niveau. En jij kan wel iets met trends en innovaties. En jij hebt daar ook een mening of visie over. Jij weet wat er in de wereld gebeurt.

Dit krijg jij van ons:

Jij gaat aan de slag vanuit ons nieuwe kantoor in het multi-tenant kantoor Gondel in Amstelveen. In ons nieuwe kantoor tref de proeftuin van ons horecaconcept We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat. De faciliteiten en werkplekken in het kantoor zijn optimaal ingericht en je gaat samenwerken met onwijs leuke collega’s. Jouw salaris is vanzelfsprekend marktconform. Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen en een laptop. Verder krijg jij toegang tot ons online platform, waar je up-to-date blijft door de verschillende cursussen en trainingen die je kan volgen. Hierdoor krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een impuls te geven, die jou optimaal in jouw kracht brengt.

Koffie?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met D&B? Solliciteer dan direct via deze website! Mocht je nog aanvullende vragen hebben hoor ik graag van je.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter bij D&B - 06 - 12 264 882

Recruiters kantoor

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

 

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

 

Recruiters kantoor
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl