Kantoor

Finance Applicatiebeheerder (AFAS)

Heb jij boekhoudkundig inzicht en affiniteit met ERP systemen? Doorgrond jij IT applicaties razendsnel en fungeer je graag als sparringpartner voor onze finance afdeling? Kijk dan niet verder en join us!

City vibes

D&B The Facility Group is de meest ondernemende facilitaire dienstverlener van Nederland met een stads-DNA. Amstelveen is onze thuishaven, maar we voelen ons als een vis in het water in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In de top van het zakenleven bevinden zich de opdrachtgevers die blij van ons worden. En wij van hen! Wij staan voor five star qualityservices. Met collega’s die met veel plezier maatwerk leveren.

Dit bieden wij jou

 • Training en opleiding van ons ERP systeem (AFAS) om dit jou zo snel mogelijk eigen te maken;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een richting op te duwen die jou optimaal in je kracht brengt;  
 • Bovendien bieden wij veel flexibiliteit en, indien gewenst, faciliteren wij jou optimaal in het naast op kantoor ook thuis kunnen werken en het goed laten aansluiten van je werk op jouw privé situatie;
 • Je komt te werken in het hoofdkantoor van D&B de Gondel in Amstelveen met o.a. een eigen dakterras van maar liefst 400 m²;
 • In ons kantoor tref je de proeftuin van We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat;
 • Een lunch- en thuiswerkvergoeding;
 • Daarnaast bieden wij 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • Enorme plus; elke vrijdag een Vrijmibo in onze Culture club op kantoor.

Een greep uit je diverse verantwoordelijkheden:

Als applicatiebeheerder bij D&B ben je samen met de HRM & Application Manager verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het AFAS  informatiesysteem. Je  zorg voor de continuïteit van het systeem, ondersteunt de gebruikers en bent erop gericht de juiste en betrouwbare informatie te verschaffen aan de business. Zo bied je onder andere functionele ondersteuning aan gebruikers van het informatiesysteem, stel je productbeschrijvingen op en maak je gebruikershandleidingen. Ook vallen het implementeren van de nieuwste functionaliteiten en het uitvoeren van acceptatietests ook tot het takenpakket. Daarnaast schakel je in deze rol veel met de afdeling finance en beheer, prioriteer en verwerk je change requests op financieel gebied.

Dit ben jij

 • Basis kennis van ERP systemen, bij voorkeur AFAS is een pré;
 • Jij hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en hebt een scherpe focus op opvolging van gestelde taken en doelen;
 • Je bent gestructureerd, communicatief vaardig, stressbestendig en proactief;
 • Je werkt zeer accuraat en hebt een groot probleemoplossend vermogen;
 • Kennis van operationele en financiële vastlegging en rapportages;
 • Lichte ervaring met het beheer van ERP applicaties;
 • Kennis van verbeteringstechnieken (bijv. Lean/Agile) is een pré;
 • Gevoel bij onze kernwaarden: Energy, Pure, Inspire, Connect;
 • Je hebt een niet-kletsen-maar-poetsen attitude en voelt je als een vis in het water in een omgeving waar er naast hard werken ook ruimte is voor een feestje!

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Super, want wij staan te springen om jou als onze nieuwe AFAS applicatiebeheerder! Solliciteer vandaag nog en ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Hopelijk tot snel!

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl