Kantoor

Hospitality Supervisor (Field manager) | Amsterdam

Als Supervisor bij D&B geef je leiding aan en ben je verantwoordelijk voor jouw clubje happy medewerkers die ingezet worden in de Hospitality bij grote (internationale) kantoren en vastgoed locaties! Gaat jouw bloed sneller stromen om deel uit te maken van een hechte club met passie voor gastvrijheid, waar ook aandacht voor medewerkers centraal staat? Dan ben jij precies díe collega waar wij met smart op hebben gewacht. Solliciteer vandaag nog voor de functie als Supervisor in Amsterdam!

Wat wij jou bieden

 • Een gezellige en informele werksfeer binnen een platte organisatie waar je met veel plezier je bed voor uitkomt;
 • Een salaris tussen € 2200,- en € 2800,- bruto per maand o.b.v. fulltime;
 • Een lease-auto met tankpas;
 • Hybride werken met thuiswerkvergoeding voor werkdagen thuis en voor dagen op kantoor;
 • Na 1 jaar dienstverband direct mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Een laptop en smartphone (android of iphone), maar ook alles wat je nodig hebt voor een fijne thuiswerkplek;
 • Elke dinsdag de mogelijkheid om gratis te padellen met collega's op 5 min afstand van kantoor;
 • Een toereikend opleidingsbudget;
 • Mogelijkheid voor interne en externe trainingen, denk aan time-management, succesvol communiceren en commerciële planning;
 • Een goede pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
 • Doorgroeimogelijkheden zoals Manager Hospitality of eventueel een zijstap naar een andere discipline;  
 • Een lunchvergoeding: liefde gaat door de maag en daarom bieden wij op kantoor dagelijks een heerlijke gevarieerde lunch, naast onbeperkt lekkere koffie en ook vrijdagmiddag borrels;
 • Tot slot organiseren wij regelmatig teammeetings, leuke uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers zodat je straks nog meer deel uitmaakt van de D&B familie.

Wat ga je doen?

Als fulltime Supervisor voor regio Amsterdam werk je samen met organisaties en vastgoedlocaties in het hoger zakelijk segment. Samsung, Google, Groot Handelsgebouw, WTC Amsterdam, Rotterdam én Den Haag, Tomtom, T-Mobile en Valley Zuidas zijn slechts een greep uit onze schitterende klantenportefeuille. Om deze locaties van een 5-star Hospitality dienstverlening te voorzien, bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke en talentvolle collega’s, die ieder dag hun passie voor gastvrijheid uitdragen. Dagelijks streven wij samen naar één doel: werkomgevingen omtoveren naar A-Great-Place-To-Be, want waar mensen gelukkig zijn, presteren beter. Happiness works!

En ja, dit geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers! Waar zij onze opdrachtgevers ontzorgen, ben jij als Supervisor verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze medewerkers. Je bewaakt de spirit, normen, waarden en de resultaten van medewerkers, je coacht ze o.a. hun loopbaan en draagt op deze manier bij de kwaliteit en ontwikkeling van onze mensen en dienstverlening. Tevens ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van de D&B visie en cultuur op de locaties en medewerkers.

Naast jezelf bezig houden met jouw poule medewerkers, werk je ook op tactisch niveau. Als rechterhand van de Hospitality managers bepaal je samen met hen de behoefte van de opdrachtgevers en hoe deze zo goed mogelijk ingevuld kan worden. Wat wordt er van de dienstverlening verwacht en welke profiel en functie past daar het beste bij? Je signaleert potentiële uitdagingen en haakt hier op in met verbeter ideeën en werkt deze samen met het team uit. 

Wat wij van jou verwachten

 • 2-5 jaar ervaring in een leidinggevende/coachende functie;
 • Communicatief sterk, representatief en servicegericht;
 • Ervaring in de hospitality maakt dat je een streepje voor hebt;
 • HBO werk- & denkniveau;
 • Vloeiend in het Nederlands en Engels;
 • Ondernemend met oprechte aandacht voor medewerkers;
 • Je denkt in oplossingen, kan snel schakelen en vindt een beetje chaos wel lekker/uitdagend. Geen dag is hetzelfde;
 • In de basis werk je op het hoofdkantoor in Amstelveen, echter ben jij voor het grootste gedeelte op pad en zichtbaar op jouw locaties en bij je medewerkers.

Het team

Als Supervisor bij D&B The Facility Group maak je onderdeel uit van een organisatie die verschillende dienstverleningen levert, waaronder Hospitality. Op kantoor heb je te maken met ongeveer 70 collega’s, in operatie met een poule van 30 medewerkers.

In deze functie ga je werken specifiek voor het label Hospitality. Binnen dit label zijn we verantwoordelijk voor de bezetting van verschillende recepties en ontvangst op verschillende locaties. Denk hierbij aan het inzetten van receptionisten, office managers, gastvrouwen/gastheren en hosts. In het label Hospitality bestaat jouw directe team uit 20 toegewijde collega's in diverse functies, denk aan Planning, Recruitment en HR. Daarnaast ben je de functie Supervisor niet alleen. Binnen ons team zijn er nog andere Supervisors actief in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Jij wordt verantwoordelijk voor regio Amsterdam.

Als Supervisor heb je dus te maken met verschillende stakeholders. Je rapporteert bij twee directe collega's met de functie van Hospitality Managers. Samen met hen ben jij medeverantwoordelijk voor een voortreffelijk 5 star Hospitality dienstverlening op de toegewezen locaties. De managers houden zich voornamelijk contact met de opdrachtgevers, terwijl jij als Supervisors je focus houdt op het personeel en de operationele aansturing.

Enthousiast?

Kortom ben jij één brok energie en positiviteit met passie voor hospitality? Solliciteer vandaag nog en ontvang van mij binnen 5 werkdagen een reactie! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.

 • CV
 • Motivatiebrief en hoe jij het liefst je koffie drinkt (deze zetten we alvast voor je klaar)
 • Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben :-)

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Hopelijk tot snel!

Groet, Stephanie Romijn – HR Business Partner 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl