Kantoor

HR Assistent

HR Assistent Security

Vind jij het leuk om onze HR Business Partner en de dagelijkse operatie binnen het security business team te ondersteunen? Ben jij pragmatisch, mensgericht en administratief sterk? En vind jij het leuk om te helpen bij het verder optimaliseren van ons personeelsmanagementsysteem? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe HR Assistent!

Om ons talent optimaal te kunnen faciliteren heeft elk label een eigen backoffice team dat voor het security label bestaat uit een General Manager, vier Managers Security, een HR Business Partner, HR Assistent, een Recruiter en twee Planners. Alle labels binnen D&B hebben een eigen P&L verantwoordelijkheid en targets, wat betekent dat het van belang is om goed te sturen op resultaten, kosten etc. waar HR een belangrijke rol in speelt. Als HR Assistent binnen het security label ben je samen met de HR Business Partner verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde taken op met name operationeel niveau, je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers voor alle HR gerelateerde vragen en je werkt nauw samen met de Recruiter als het gaat om de aanname en het onboardingsproces van onze beveiligingstalenten. Omdat onze operatie 24/7 doorgaat, ben je iemand die gemakkelijk kan schakelen en zich prettig voelt in een dynamische, altijd veranderende omgeving, waarbij het optimaal faciliteren en ondersteunen van onze medewerkers key is.

D&B The Facility Group is met haar zes ‘labels’ Facility Management, Hospitality, Security, Cleaning, Mobility en ons cateringconcept We Canteen, de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent.

 

Helemaal op je plek:

D&B heeft de wens om beheerst te groeien, waarbij onze 5 STAR dienstverlening leidend is. Dit is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet alleen omdat wij de beste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Hoe ziet jouw rol eruit?

 • Je rapporteert aan de General Manager Security;
 • Je bent samen met de HR Business Partner verantwoordelijk voor HR binnen ons label;
  • Je staat veel in contact met onze medewerkers en de managers binnen het Security label;

   Dit doe jij:

   Als HR Assistent zorg jij ervoor dat de HR administratie op rolletjes loopt.

   Je taken en werkzaamheden zijn onder andere:

   • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers en managers omtrent HR vraagstukken;
   • Ondersteunen van de HR Business Partner;
   • Bijdragen aan een goede onboarding van nieuwe collega's;
   • Verwerken van in- door- en uitstroom mutaties;
   • Het bewaken en verwerken van diverse regelingen vanuit de secundaire arbeidsvoorwaarden bij D&B en de CAO Particuliere Beveiliging;
   • Voorbereiden van de salarisbetaling en het controleren van de salarisstroken;
   • Procesverbeteringen in AFAS (ons personeelsinformatiesysteem) doorvoeren;
   • Verzorgen van diverse HR rapportages;
   • Neemt deel aan HR gerelateerde projecten op Corporate niveau.

    Dit ben jij:

    Jij werkt heel nauwkeurig en kunt het overzicht goed bewaren. In stressvolle situaties weet jij nog steeds goed te communiceren met jouw collega’s. Jij krijgt energie van een HR administratie die goed georganiseerd is en waar een duidelijke structuur in zit. Het prikkelt jou dan ook om dit zo te houden en verder te optimaliseren.

    • MBO+ werk- en denkniveau;
    • Minimaal 2 jaar relevante administratieve werkervaring op het gebied van HR;
    • Kennis van personeelsinformatiesysteem AFAS is een pré;
    • Kennis van arbeidsvoorwaardelijke en sociale wet- en regelgeving is een pre.

     Dit krijg jij van ons:

     Wij bieden jou een geweldige werkomgeving op Gondel 1 te Amstelveen. De faciliteiten in het pand zijn strak geregeld en je komt samen te werken met ontzettend leuke collega’s. Wij bieden jou een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een richting op te duwen die jou optimaal in jouw kracht brengt. Bovendien bieden wij veel flexibiliteit en, indien gewenst, faciliteren wij jou optimaal in het naast op kantoor ook thuis kunnen werken en het goed laten aansluiten van jouw werk op jouw privé situatie.

     Koffie?

     Of de functie van HR Assistent iets voor jou is? "Zeker weten!" Top, wat nu? Stuur jouw CV in combinatie met een motivatiebrief toe en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie.

     Tot snel.     Jules Eichhorn
     Recruiter

     Sollicitatieproces

     Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

     Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

     Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

     Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

     Sollicitatieproces
     Over D&B The Facility Group

     In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

     Meer over ons
     Contactgegevens

     D&B The Facility Group
     Gondel 1
     1186 MJ Amstelveen

     020 420 06 91
     werken@db.nl
     Naar db.nl