Kantoor

HR Business Partner – We Canteen & Cleaning

Ben jij een verbindende en resultaatgerichte HR professional, een echte go-getter die de juiste snaar weet te raken met passend advies naar het management? Jeuken je handen om bij een dynamische, service- en kwaliteitsgerichte organisatie binnen de commerciële dienstverlening het verschil te maken? Lees dan vooral verder en join us! 

City vibes 
 
D&B The Facility Group is de meest ondernemende facilitaire dienstverlener van Nederland met een stads-DNA. Amstelveen is onze thuishaven, maar we voelen ons als een vis in het water in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In de top van het zakenleven bevinden zich de opdrachtgevers die blij van ons worden. En wij van hen! Wij staan voorfive star qualityservices. Met collega’s die met veel plezier maatwerk leveren. En deze collega’s verdienen alle aandacht vanuit een goed georganiseerde HR afdeling. 

Dit bieden wij jou  

 • Wij geloven in een gezonde combinatie tussen zichtbaar zijn op kantoor en thuis werken, zo faciliteren wij bijvoorbeeld thuiswerkvoorzieningen op aanvraag;
 • Je komt te werken in het hoofdkantoor van D&B de Gondel in Amstelveen met o.a. een eigen dakterras van maar liefst 400 m²;
 • In ons kantoor tref je de proeftuin van We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat;
 • Een passend salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • Een lease auto;
 • Een lunch- en thuiswerkvergoeding;
 • Daarnaast bieden wij jou 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • Elke vrijdag een Vrijmibo in onze Culture club op kantoor;
 • Enorme plus; je komt samen te werken met ontzettend leuke collega’s.

Een greep uit je diverse verantwoordelijkheden
 
Als HR Business Partner zet jij je in voor alle HR gerelateerde taken op zowel operationeel als tactisch niveau en denk je mee met organisatie brede HR beleidstukken. In de basis ben je onderdeel van een centraal georganiseerde HR afdeling. Dit team bestaat uit 16 HR professionals, onderverdeeld in HR Business Partners, HR Office & Projects, L&D, Verzuim en Recruitment. Als HR Business Partner rapporteer je direct aan onze HR Director en ben je verantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden binnen onze labels We Canteen en Cleaning. Je hebt dan ook een korte lijn naar de General Managers van deze afdelingen om snel te kunnen schakelen. Je bent naast kantoor ook op locatie te vinden bij onze operationeel We Canteen- & Cleaning Managers en Teamleaders om hen te coachen en te begeleiden om hun teams zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je hebt ook een belangrijke rol in planvorming om onze medewerkers tevreden en gezond te houden, hun tevredenheid te toetsen en HR processen verder vorm te geven. Daarnaast zul je met jouw kennis de Managers en Teamleaders ondersteunen en strategische stuurgegevens te verzorgen in de vorm van rapportages.

Dit ben jij 

 • Jij bent een verbinder met sterke sociale vaardigheden;
 • Daarnaast ben jij een integer persoon die handelt met eergevoel en karakter. Je bent zelfstandig en bent in staat ingewikkelde beslissingen te nemen en problemen te tackelen;  
 • Jij hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en hebt een scherpe focus op opvolging van gestelde taken en doelen;
 • Jij bent adviserend en coachend ingesteld en kunt goed schakelen tussen operationele en tactische vraagstukken;  
 • Gevoel bij onze kernwaarden, E.P.I.C.: Energy, Pure, Inspire, Connect;
 • Jij hebt oog voor details en staat stevig in je schoenen;
 • Jij HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde studie HRM of een andere relevante opleiding met concrete HR werkervaring;
 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring, liefst in de dienstverlenende omgeving; 
 • Kennis van Arbeidsrecht, ARBO- en sociale wetgeving is een pré; 
 • Je weet scherp mee te denken in beleid en borgt hierin de processen;
 • Je hebt een niet-kletsen-maar-poetsen attitude en voelt je als een vis in het water in een omgeving waar er naast hard werken ook ruimte is voor een feestje!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Klinkt dit als muziek in je oren?

Super, want wij staan te springen om jou als onze nieuwe, ambitieuze HR Business Partner collega! Solliciteer vandaag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij kijken uit naar je reactie en hopelijk tot snel!

 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl