Kantoor

HR Business Partner

HR Business Partner Security

Geef jij het HR advies op maat waar wij naar op zoek zijn? Kan jij goed luisteren en weet jij de vertaalslag te maken naar een passend advies? Ben jij accuraat en ijzersterk in communiceren naar zowel onze medewerkers in de operatie als naar de leidinggevenden binnen ons Security label? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe HR Business Partner!

Om ons talent optimaal te kunnen faciliteren heeft elk label een eigen backoffice team dat voor het security label bestaat uit een General Manager, vier Managers Security, een HR Business Partner, HR Assistant, een Recruiter en twee Planners. Alle labels binnen D&B hebben een eigen P&L verantwoordelijkheid en targets, wat betekent dat het van belang is om goed te sturen op resultaten, kosten etc. waar HR een belangrijke rol in speelt. Als HR Business Partner binnen het security label ben je samen met de HR Assistent verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde taken op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Je bent veel op locatie te vinden bij onze Teamleaders om hen te coachen en te begeleiden om hun teams zo optimaal mogelijk te laten functioneren, maar je hebt ook een belangrijke rol in planvorming om onze medewerkers tevreden en gezond te houden, hun tevredenheid te toetsen, het opleidingsprogramma verder vorm te geven, vanuit cao kennis de managers en onze Teamleaders te ondersteunen en strategische stuurgegevens in de vorm van rapportages te verzorgen. Je bent dus iemand die gemakkelijk kan schakelen en zich prettig voelt in een dynamische, altijd veranderende omgeving.

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent.

Helemaal op je plek:

D&B heeft de wens om beheerst te groeien, waarbij onze 5 STAR dienstverlening leidend is. Dit is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet alleen omdat wij de beste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Wij zijn per direct op zoek naar een HR Business Partner binnen het Security label.

 • Je rapporteert aan de General Manager Security;
 • Je staat veel in contact met onze performance managers en medewerker uit de operatie;
 • Je ontvangt functionele aansturing en coaching van de Corporate HR Manager;

Dit doe jij:

Als HR Business Partner ben jij de bewaker van het personeelsproces van ons Security bedrijf van ruim 200 medewerkers. Jij bent het aanspreekpunt voor onze performance managers en coacht en begeleidt hen bij het zo goed mogelijk uitoefenen van hun functie op HR gebied.

Andere taken en werkzaamheden zijn onder andere:

 • Adviseren omtrent de tactische meer jaren resourceplanning;
 • Adviseren over de uitvoering van het HR-beleid en de toepassing van de HR instrumenten;
 • Begeleiden, coördineren en adviseren in het gehele operationele proces van in-, door-, en uitstroom van medewerkers;
 • Deelnemen aan projectgroepen t.b.v. specifieke HR vraagstukken;
 • Adviseren van leidinggevenden over specifieke HR-gerelateerde vraagstukken zoals verzuim, CAO, arbeidsvoorwaarden, W&S, loopbaanbeleid, etc.;
 • Signaleert en analyseert de effectiviteit van HR processen en komt met ideeën en suggesties om de HR processen en het HR beleid verder te optimaliseren.

Dit ben jij:

Jij bent adviserend en coachend ingesteld en kunt goed schakelen tussen operationele en strategische uitdagingen en vraagstukken. Het is voor jou belangrijk dat de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen uitoefenen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Jij bent een verbinder en echt mensenmens met sterke sociale vaardigheden die gevraagd en ongevraagd met passend advies komt. Daarnaast heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau, voorkeur HRM;
 • Minimaal vier/ vijf jaar relevante werkervaring, liefst in de dienstverlenende en/of beveiligingsbranche;
 • Kennis van Arbeidsrecht, ARBO- en sociale wetgeving (must);
 • Ervaring in gebruik en toepassing van PC-applicaties;
 • Kennis van personeelsinformatiesysteem AFAS is een pré;
 • Ervaring met verschillende CAO's.

Dit krijg jij van ons:

Wij bieden jou een geweldige werkomgeving op Gondel 1 te Amstelveen. De faciliteiten in het pand zijn strak geregeld en je komt samen te werken met ontzettend leuke collega’s. Marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij jou 25 vakantiedagen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een richting op te duwen die jou optimaal in jouw kracht brengt. Bovendien bieden wij veel flexibiliteit en, indien gewenst, faciliteren wij jou optimaal in het naast op kantoor ook thuis kunnen werken en het goed laten aansluiten van jouw werk op jouw privé situatie.

Koffie?

Of de functie van HR Business Partner iets voor jou is? "Zeker weten!" Top, wat nu? Stuur jouw CV in combinatie met een motivatiebrief toe en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie.
Tot snel.

Jules Eichhorn
Recruiter

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl