Kantoor

HR Executive

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze services leveren wij een unieke bijdrage aan inspirerende (werk)omgevingen bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. Er zijn op dit moment ruim 1.200 collega's werkzaam bij onze opdrachtgevers. Wij groeien hard en zijn actief in een competitieve markt. Wij staan bekend als een club met lef die vooruitstrevend en creatief is. Ter vervanging van onze huidige HR Executive zijn wij per direct op zoek naar een inspirerende HR Executive.

Helemaal op je plek:

Jij zal werkzaam zijn op ons hoofdkantoor aan de Gondel 1 in Amstelveen waar zo’n 80 mensen werken. Als HR Executive ben jij onderdeel van het hechte HR team van D&B The Facility Group. Het kantoor is ingericht conform het nieuwe werken, geweldige faciliteiten, een eigen dakterras/tuin van maar liefst 450 m², een coffee bar en We Canteen restaurant.

Dit doe jij:

Wij zijn op zoek naar een ervaren en inspirerende HR Executive die verantwoordelijk is voor het verder (door)ontwikkelen van ons strategisch HR beleid. Items welke op dit moment hoog op de HR agenda staan en waar onze nieuwe HR executive affiniteit mee moet hebben zijn onderwerpen zoals: performance management cyclus, arbeidsmarktcommunicatie, HR analytics, generatiemanagement, verzuim en preventiemanagement en beloningssystematiek welke passend is bij deze tijd en onze diverse labels.

Functioneel geef jij leiding aan een viertal HR Business Partners en een viertal Recruiters. Daarnaast ben jij zowel hiërarchisch als functioneel verantwoordelijk voor de Verzuimmanager, Storemanager, HR project medewerker en Office Manager. Vanuit deze rol rapporteer jij aan de COO en ben je onderdeel van het MT.

Dit ben jij:

Jij hebt veel affiniteit met dienstverlening en een duidelijke visie op de vele thema’s die binnen HR van belang zijn. Jij weet wat er speelt in de maatschappij en hebt een oog voor de trends in de wereld. Jij bent uitstekend in staat om passend beleid te ontwikkelen en deze helder en begrijpelijk op papier te stellen en uit te dragen.

Jij hebt een hoog energieniveau, bent ondernemend en gaat uitdagingen niet uit de weg. Jij hebt overtuigingskracht, maar kunt goed luisteren. Jij weet mensen voor je te winnen. Enerzijds op basis van inhoudelijke argumenten, anderszins op basis van jouw persoonlijkheid en gunfactor.

Jij bent een “mensen-mens” die op een natuurlijke manier relaties weet op te bouwen en te onderhouden. Jij bent open, eerlijk en direct en weet de juiste toon aan te slaan. Jij kunt verbinden en inspireren. Je bent communicatief zeer sterk en kunt goed schakelen met alle lagen van een organisatie.  Je vindt het leuk om de collega’s binnen het HR team verder te ontwikkelen, te coachen en ze op een hoger niveau te brengen.

Dit breng jij mee:

  • Je beschikt minimaal over een hbo opleiding, liefst richting HRM;
  • Je hebt 10 tot 12 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 8 jaar in een vergelijkbare management rol;  
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en woont in de omgeving van Amstelveen
  • Je hebt een hoog energieniveau, waardoor je initiatief neemt en flexibel bent;-Je bent communicatief sterk, zowel in woord als in geschrift;
  • Je hebt ervaring met interpretatie en implementatie van cao’s;
  • Verdergaande ervaring met ERP-systeem AFAS is een pre;
  • Je bent sensitief en op de hoogte van de laatste ontwikkelen op HR gebied;
  •  Je hebt veel gevoel en affiniteit bij serviceverlening op top niveau.

 TOT SLOT:

  • Jouw salaris is marktconform. Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen,  een leaseauto, een smartphone en een laptop;
  • Jouw werkomgeving is energiek, dynamisch en met leuke collega’s.

Koffie?

Perfect, is dit helemaal wat jij zoekt? Tijd voor een nieuwe uitdaging en klaar om te vlammen. Hoe nu verder? Stuur mij jouw CV en voeg daarbij een motivatiebrief toe. Omschrijf daarin waarom jij onze HR Executive bent. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Corporate Recruiter bij D&B - 06 - 11 264 882

*vacature sluit op 20 januari 2020*

Recruiters kantoor

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

 

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

 

Recruiters kantoor
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl