Kantoor

Manager New Business

Help jij mee om onze positie in de top van de facilitaire markt te versterken?

Door jouw ervaring als sales professional, weet jij als geen ander hoe je actief moet netwerken, partnerships sluit met ambitieuze organisaties en klanten adviseert over facilitaire serviceconcepten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan even mee…

Facility anno nu!

De kantorenmarkt komt mede door Corona uit een onzekere periode. Hoeveel mensen blijven thuiswerken en hoe vaak? En als zij terugkomen op kantoor, wat zijn dan hun verwachtingen? Hoe dient ‘het nieuwe kantoor’ ingericht te zijn? En gaan zij meer of juist minder gebruik maken van de facilitaire services? Het staat vast dat de functie van kantoor niet meer in de traditionele vorm terugkeert. Dit betekent dus dat ook de rol van ons als service provider significant anders is geworden. Organisaties hebben veel vragen en een veel bredere behoefte aan advisering omtrent ‘workplace management’. D&B heeft deze antwoorden…

Wie zijn wij?

D&B bedenkt, ontwikkelt én operationaliseert facilitaire serviceconcepten voor ambitieuze corporate- en vastgoedorganisaties. Onze propositie bestaat uit de volgende diensten; Hospitality, Security, Cleaning, Facility Management en Cleaning. Wij zijn uitsluitend actief op A-locaties waar de servicebeleving centraal staat en het de veeleisende eindgebruiker aan niets ontbreekt. Wij zijn ‘groot’ geworden in het werken voor mooie merken die bewust bezig zijn met het welzijn van hun medewerkers en bezoekers. Wij willen onze klant volledig ontzorgen vanuit een  integraal dienstenconcept. Wij zeggen niet voor niets: ‘At the end of the day it’s all about Experience’…

Wat ga je doen?

Samsung, Google, Groot Handelsgebouw, WTC Amsterdam, Rotterdam én Den Haag, Het Havengebouw, T-Mobile en Valley Zuidas… Slechts een greep uit onze schitterende klantenportefeuille. Lukt het jou om dit mooie lijstje aan te vullen?

Wie je kent is wie je bent!  Je staat continue in verbinding met potentiële klanten. Dit kan zijn omdat je werkt aan een mooi voorstel bij een aanbesteding, maar ook actief netwerken hoort daar bij. Wij zijn lid van netwerkclubs die je daarbij kunnen helpen. Daarnaast bezoek je beurzen en bijeenkomsten, belt actief leads en probeert binnen te komen bij interessante bedrijven. Je collega’s en de afdeling marketing ondersteunen je daarbij. Deels door online campagnes. Allemaal ingrediënten waardoor jij mooie projecten kunt leiden.

 

Wie ben jij?

Je hebt commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening is ook het adviseren van organisaties op het gebied van facilitaire vraagstukken is jouw niet vreemd. Je beheerst de Nederlandse taal en Engelse taal volledig.

 

Heb jij daarnaast een uitstekend netwerk? Zet jij jouw creativiteit en kennis in om verbanden te leggen en actief kansen te verzilveren? Weet jij wat kantoren vandaag de dag nodig hebben en ben je in staat een project zelfstandig te leiden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwste aanwinst!

Wat bieden wij jou?

Dé kans om jezelf en D&B verder op de facilitaire kaart te zetten! Dé kans om jouw naam te verbinden aan de meest imposante kantoorgebouwen in Nederland en dé kans om jezelf op het facilitaire vlak door te ontwikkelen. Kortom: de kans op een indrukwekkender CV.

Nog wat feitjes…

  • Jij bent onderdeel van het Sales & Marketing team (10 personen);
  • Jij rapporteert aan de Commercial Director, maar werkt nauw samen met diverse professionals die jou helpen hét perfecte bid te formeren;
  • Jouw salaris is marktconform. Wij bieden een bonusregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, een smartphone en een laptop;
  • Ons kantoor is The Culture Club! Voorzien van alle faciliteiten en een feestje om te zijn!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Koffie?

Is dit helemaal wat jij zoekt? Tijd voor een nieuwe uitdaging en klaar om te vlammen? Stuur mij jouw CV inclusief motivatiebrief. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie drinkt.

Groet,

Ben Haaksema, 06 29 67 87 95, Manager Recruitment bij D&B Facility Group

 

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sander Bon, Commercial Director via 06 21 49 97 49

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl