Kantoor

Manager New Business Real Estate

Wil jij meehelpen om onze positie in de top van het grootzakelijk vastgoed verder uit te bouwen? Actief netwerken, hechte partnerships sluiten met vastgoedpartijen, adviseren over innovatieve serviceconcepten én schitterende projecten leiden? Lees dan even mee…

Multi tenant

Het is de trend dat bedrijven, zeker in tijden van corona, een multi tenant omgeving steeds vaker verkiezen boven het huren (of kopen) van een eigen gebouw. Dit betekent dat het moderne facilitaire concept moet voldoen aan een veelvoud van wensen en verwachtingen en de basis vormt voor het creëren van een ‘community’ in de publieke ruimtes. Op deze wijze worden huurders actief met elkaar verbonden en ontstaat een bruisende werk- en leefomgeving. De vastgoedeigenaar heeft vandaag de dag hogere verwachtingen van haar facilitaire partners en een integrale expertise is dus steeds vaker vereist.

Wie zijn wij?

D&B bedenkt, ontwikkelt én operationaliseert facilitaire concepten voor ambitieuze corporate- en vastgoedorganisaties. Wij zijn uitsluitend actief op A-locaties waar de servicebeleving centraal staat en het de veeleisende huurder aan niets ontbreekt. Zo tref je onze mensen en concepten niet aan op een bedrijventerrein ver buiten de stad, maar wel in het zakelijk hart van de grote steden. Wij zijn ‘groot’ geworden in het werken voor mooie merken die bewust bezig zijn met het welzijn van hun medewerkers en bezoekers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat D&B deze bedrijven is gevolgd naar het vastgoed. Onze propositie is totale ontzorging vanuit een integraal dienstenconcept. Hiermee zijn wij in staat een éénduidige, hoogwaardige beleving te creëren die huurders voor lange termijn bindt. Onze belofte is niet voor niets:  ‘At the end of the day it’s about Experience’...

Onze opdrachtgevers

Samsung, Google, Groot Handelsgebouw, WTC Amsterdam, Rotterdam én Den Haag, Het Havengebouw en Symphony Offices…Slechts een kleine greep uit onze schitterende klantenportefeuille. Lukt het jou om dit mooie lijstje verder aan te vullen?

Make your Mark!

Wie je kent is wie je bent! Dat geldt nergens zo sterk als in de Real Estate wereld. Heb jij een uitstekend netwerk? Zet jij jouw creativiteit en kennis in om verbanden te leggen en actief kansen te verzilveren? Ben je sociaal sterk, communicatief vaardig en zakelijk representatief? Weet jij wat kantoren vandaag de dag nodig hebben op het gebied van serviceconcepten en ben je in staat een project zelfstandig te leiden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwste aanwinst! Multi tenant omgevingen vragen nu eenmaal om multi talent. Make your Mark!

Wat bieden wij jou?

Dé kans om jezelf en D&B verder op de (vastgoed)kaart te zetten! De kans om jouw naam te verbinden aan de meest imposante kantoorgebouwen in Nederland en de kans om jezelf op zowel het facilitaire als het real estate vlak door te ontwikkelen. Kortom: de kans op een indrukwekkender CV.

Wat jij misschien ook nog wil weten?

  • Jij bent onderdeel van de Sales- & Marketingorganisatie (11 personen);
  • Jij rapporteert aan de Commercial Director, maar werkt nauw samen met een  diversiteit aan collega’s die jou helpen hét perfecte bid te formeren;
  • Jouw salaris is marktconform. Wij bieden een bonusregeling, 25 vakantiedagen, een leaseauto, een smartphone en een laptop;
  • Ons kantoor is gezellig, voorzien van alle faciliteiten en een feestje om te zijn!

Koffie?

Is dit helemaal wat jij zoekt? Tijd voor een nieuwe uitdaging en klaar om te vlammen? Stuur mij jouw CV inclusief motivatiebrief. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Corporate Recruiter bij D&B - 06 - 11 264 882

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl