Kantoor

Operations Manager (fulltime)

D&B Mobility gaat groeien en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Wij zoeken een operationele duizendpoot die zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken. Als Operations Manager sta je, ondanks de hectiek, met beide benen op de grond en voel je feilloos aan wat onze opdrachtgevers van ons wensen. Dit weet je met enthousiasme te vertalen naar onze operatie en dankzij jouw communicatieve skills en charisma, weet je onze klanten altijd positief te verrassen.

Met je directe collega zorg je ervoor dat de operatie als een geoliede machine verloopt. Dit betekent naast projecten uitwerken en de nodige administratieve kantoordagen, ook regelmatig actie buiten de deur om bijvoorbeeld klanten te bezoeken, medewerkers op locatie in te werken en uiteraard ook aansturen en coachen van onze medewerkers op evenementen. Jij bent vanuit de operatie de verbinding tussen onze klanten en de medewerkers.

Een week in de praktijk:

De week is begonnen, een goed moment om de vorige week te evalueren en om de aankomende week door te nemen met de collega`s. Woensdag staat een groot Valet Parking event met ruim 50 medewerkers op de planning. De voorbereidingen hiervoor zijn al gedaan, nu alleen nog even de laatste puntjes op de i zetten zodat we aan de slag kunnen. Zijn alle auto’s gereserveerd? Is de werkinstructie klaar? Hebben we alle benodigdheden? Dan nog even een laatste meeting met de opdrachtgever om last minute wijzigingen door te nemen. In deze meeting geeft de opdrachtgever aan dat de locatie wijzigt. Dit wordt even snel schakelen en meedenken met de klant! “Natuurlijk, gaan we regelen” geef je bij de klant aan. Snel een paar telefoontjes, contact met de gemeente, een paar extra verkeersregelaars organiseren, opschalen in chauffeurs en de medewerkers informeren over de wijzigingen. Hoppa woensdag staan en gaan! Donderdagmiddag heb je alweer een klantbezoek voor een evenement later die maand en ben je met de afronding bezig van het evenement van gisteren. En dan heb je de vrijdag! Er moet nog een offerte worden gemaakt en de planning vraagt of je nog even kan ondersteunen met het dicht krijgen van de weekendplanning. Hierna is het tijd voor het wel verdiende biertje op de vrijmibo. Proost!

Wat wij bieden:

 • Marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en leeftijd;
 • Een laptop en smartphone, maar ook alles wat je nodig hebt voor een fijne thuiswerkplek;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis (o.b.v. fulltime);
 • Gezellige en informele werkplek met veel ontwikkelmogelijkheden en online cursussen;
 • Doorgroeiperspectief binnen onze organisatie, taylormade op jouw ambities en wensen: we build on talent & succes;
 • Liefde gaat door de maag en daarom bieden wij op kantoor dagelijks een heerlijke lunch verzorgd door We Canteen, onbeperkt lekkere koffie, en (buiten de corona periode) ook vrijdagmiddag borrels;
 • Tot slot organiseren wij regelmatig (buiten de corona periode) leuke teamactiviteiten, uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers zodat je straks nog meer deel uitmaakt van de D&B familie;
 • Al met al dus een behoorlijk uitdagende job met veel vrijheid.

Wat wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent gedreven en resultaatgericht;  
 • Je hebt stalen zenuwen en je laat je niet kisten door tijdsdruk en deadline;
 • Jij krijgt altijd de mensen mee met jouw positieve instelling en enthousiasme;
 • Je bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen
 • Je staat bekend als een organisatietalent;
 • Je begrijpt dat je in deze functie flexibel moet zijn in werktijden en -dagen

Koffie?

Heb ik jouw volgende stap beschreven? Stuur dan jouw CV in combinatie met een motivatiebrief toe en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie.
Tot snel!

Arthur van Diest
Recruiter

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl