Kantoor

Planner Hospitality

Ben je positief ingesteld, hou je van aanpakken en wil je werken in een omgeving die elke dag anders is? En nog belangrijker: haal je plezier en energie uit de dynamiek van het dagelijkse puzzelspel en de intensieve samenwerking binnen het team, medewerkers en de managers? Heb jij ook nog ervaring in het plannen van personeel? Dan ben je more than welcome bij D&B The Facility Group! 

Als planner bij D&B aan de slag

Als planner binnen het Hospitality label van D&B The Facility Group ben je samen met je collega planner(s) verantwoordelijk voor het inplannen van onze medewerkers bij de diverse klanten waar wij onze hospitality diensten leveren. Als het aan jou ligt blijft geen enkele locatie onbemand! Jij weet precies welke locaties welke wensen hebben. Dit weet jij te matchen met de wensen van al onze medewerkers! Als er een ziekmelding binnenkomt zie jij dit als een uitdaging. Hoe kun jij als planner ervoor zorgen dat aan het eind van de dag alles geregeld is? Jij haalt je energie uit deze puzzel oplossen om uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis te kunnen gaan. Je hebt veel inzicht in onze dagelijkse operatie en je kent jouw regio als de beste. Je houdt meerdere ballen hoog en weet met jouw persoonlijkheid en skills het onmogelijke mogelijk te maken. Binnen het kantoorteam werk je intensief met de collega's samen; niet alleen met de andere planners maar ook met de supervisors en managers. Zij weten jou ook te vinden voor rapportages en analyses over de ingezette uren. 

Helemaal op je plek

Bij ons is de focus altijd op kwaliteit en veel aandacht voor de mens. Wij willen niet te hard groeien, waarom? Om ervoor te zorgen dat wij binnen de hospitality branche onze propositie van kwaliteitsspeler blijven handhaven: "niet de grootste, maar wel de beste in ons vak!" Dagelijks streven wij samen naar één doel: werkomgevingen omtoveren naar A-Great-Place-To-Be, waar mensen goed én gastvrij geholpen worden en waar men lekker in hun vel zitten. Want mensen die gelukkig zijn, presteren beter. Happiness works! Dit daagt ons en onze mensen elke dag weer uit om innovatief en vernieuwend te zijn. Vanwege deze ambities zijn wij per direct op zoek naar een strategische planner.

 • Voor ad-hoc taken draai jij je hand niet om, je bent stressbestendig en vindt het leuk als alles tegelijk gebeurt;
 • Mensenkennis heb je en daardoor weet je hoe je om moet gaan met verschillende types mensen;
 • Strategische doelen behalen op het gebied van urenmarges, daar ga jij voor;
 • Gestructureerd werken is belangrijk en jij kan goed prioriteiten bepalen.

Dit kun je van ons verwachten

 • Een gezellige en informele werksfeer binnen een platte organisatie waar je met veel plezier je bed voor uitkomt;
 • Hybride werken: een thuiswerkvergoeding en voor dagen op kantoor een dekkende reiskostenvergoeding;
 • Een salaris tussen € 2200,- en € 2800,- bruto per maand o.b.v. fulltime;
 • Hier bovenop een maandelijkse toeslag voor roulatie van het noodnummer van € 325,-;
 • Na één jaar dienstverband direct mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Een laptop en smartphone (Android of Iphone), maar ook alles wat je nodig hebt voor een fijne thuiswerkplek;
 • Elke dinsdag mogelijkheid om gratis te padellen met collega's op 5 minuten afstand van kantoor;
 • Een toereikend opleidingsbudget;
 • Mogelijkheid voor interne en externe trainingen, denk aan time-management, succesvol communiceren en commerciële planning;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden zoals Planning Coördinator, Head of Planning of eventueel een zijstap naar een andere functie;  
 • Een lunchvergoeding: liefde gaat door de maag en daarom bieden wij op kantoor dagelijks een heerlijke gevarieerde lunch, naast onbeperkt lekkere koffie en ook vrijdagmiddag borrels;
 • Tot slot organiseren wij regelmatig teammeetings, leuke uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers zodat je straks nog meer deel uitmaakt van de D&B familie.

Dit verwachten wij van jou

 • Ervaring is een pré, maar wij zorgen ervoor dat jij intern en intensief opgeleid wordt (tijdens én na je onboarding) om je werk succesvol uit te kunnen voeren;
 • Je ben doordeweeks en tijdens kantoortijden beschikbaar voor je werk en krijgt in samenspraak met jouw collega planners de ruimte om je werk en privé goed op elkaar te laten aansluiten;
 • Je hebt een sterke affiniteit met Hospitality en gevoel voor een five star dienstverlening, niet alleen naar onze klanten maar juist ook naar onze medewerkers;
 • Jij beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, bent een teamplayer, hebt de gun-factor en houdt van resultaatgericht werken;
 • Jij bent stressbestendig en bent ook creatief als het aankomt op oplossen van planningsvraagstukken.

Koffie?

Kortom: ben je daarnaast stressbestendig, koning van het multitasken en geeft het jou een kick om, ‘no matter what’, de planning altijd goed voor elkaar te krijgen? Reageer snel en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Wij zullen je vragen om een referentie op te geven. Laat je ons ook alvast weten hoe jij je koffie drinkt? Dan zetten we die alvast klaar als je bij ons langs komt!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Hopelijk tot snel!

Gastvrije groet,

 

Yiva Piersma | Recruiter Hospitality | 06 - 29 63 99 96 | WhatsApp bericht


Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl