Kantoor

Procurement Manager

Vind jij het leuk om de beste deal te maken op zowel kwaliteit als op prijs? Ben jij niet snel tevreden en bekijk je de zaken van alle kanten? Ben jij ondernemend en vindingrijk? Dan ben jij misschien wel de Procurement Manager waar wij naar opzoek zijn.

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent.

Helemaal op je plek:

D&B heeft de wens om gemiddeld 20% per jaar te groeien dit is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet omdat wij de grootste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Vanwege onze groeiambities zijn wij per direct op zoek naar een Procurement Manager.

 • Jij rapporteert aan de Chief Financial Officer;
 • Jouw interne stakeholders zijn; Directie, Business Managers, HR, Sales;
 • Jouw externe stakeholders zijn; Bestaande opdrachtgevers, leveranciers, preferente leveranciers.

Dit doe jij:

Als Procurement manager ben jij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van het inkoopbeleid. Jij bent de expert op het gebied van inkoop en daarnaast spar jij met collega’s over het inkoopproces. De contractonderhandelingen met de geselecteerde partijen vallen onder jouw vakgebied. Daarnaast doe jij ook:

 • Draagt zorg voor de totstandkoming en borging van het centrale en decentrale inkoopbeleid van de totale groep;
 • Adviseert directie met betrekking tot het inkoopbeleid van de totale groep;
 • Vertaalt het vastgestelde inkoopbeleid in richtlijnen, procedures, systemen en voorschriften met betrekking tot de inkoop;
 • Het zelfstandig (al of niet in samenwerking) uitvoeren van aanbestedingen;
 • Afnemen van leveranciersbeoordelingen;
 • Het onderhouden van contacten met leveranciers over contractvoorwaarden, prijzen, volumes, levertijden en garantievoorwaarden;
 • Stelt jaarlijks het afdelingsjaarplan op en werkt deze vervolgens uit.

Dit ben jij:

Jij bent ondernemend ingesteld. Het is belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van inkoop. Jij hebt affiniteit met de branche waardoor je de kennis hiervan kan gebruiken binnen D&B.

Verder heb/ben jij:

 • HBO+ niveau met een bedrijfseconomische of juridische achtergrond, aangevuld met cursussen op het gebied van inkoopmanagement;
 • Ervaring binnen de facilitaire sector is een pre;
 • Beschikt over kennis van commercieel contractrecht;
 • Kennis van meerdere marktsegmenten (HR, IT, Marketing en Facilitair) en productgroepen;
 • Ca. 5 jaar relevante werkervaring.

Dit  krijg jij van ons:

Jij gaat aan de slag vanuit ons nieuwe kantoor in het multi-tenant kantoor Gondel. Dit kantoor staat in Amstelveen op nog geen 4 kilometer van de Amsterdamse Zuid-as. In ons nieuwe kantoor tref de proeftuin van ons horecaconcept We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat. De faciliteiten en werkplekken in het kantoor zijn optimaal ingericht en je gaat samenwerken met onwijs leuke collega’s. Jouw salaris is vanzelfsprekend marktconform. Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen  een leaseauto, laptop en telefoon. Verder krijg jij toegang tot ons online platform, waar je up-to-date blijft door de verschillende cursussen en trainingen die je kan volgen. Hierdoor krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een impuls te geven, die jou optimaal in jouw kracht brengt.

Koffie?

Perfect, dit is helemaal wat jij zoekt. Tijd voor een nieuwe uitdaging en klaar om te vlammen. Hoe nu verder? Stuur mij jouw CV en voeg daarbij een motivatiebrief toe. Omschrijf daarin waarom jij onze nieuwe Procurement Manager moet worden. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter bij D&B - 06 - 11 264 882

Recruiters kantoor

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Yvette IJsbrandy
Tel: 06 28 78 79 92
E-mail: yvette.ijsbrandy@db.nl

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

 

Recruiters kantoor
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl