Kantoor

Senior Regiomanager We Canteen

Heb jij een passie voor bedrijfshoreca en zie jij het als een uitdaging om verschillende foodcourts in de Randstad te managen? Heb je een trackrecord binnen de catering branche en wil jij nu onderdeel uitmaken van deze club ambitieuze professionals? Ben jij iemand die zelf het voortouw neemt en verantwoordelijkheid draagt binnen je functie? Schakel jij daarbij makkelijk tussen operatie en kantoor? Kijk dan niet verder en join us!

Wie wij zijn

We Canteen brengt de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij bieden lokale food ondernemers, die in het dagelijks leven een single dish restaurant, foodtruck of cateringbedrijf hebben, de mogelijkheid om hun specialiteiten te bereiden en serveren in één van onze vele bedrijfsfoodcourts als aanvulling op ons dagelijks aanbod. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn. We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest ondernemende facilitaire dienstverlener van Nederland.

Dit bieden wij jou

 • 25 vakantiedagen, lunchvergoeding, thuiswerkvergoeding, goede thuiswerkmiddelen, leaseauto, smartphone en laptop;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een richting op te duwen die jou optimaal in je kracht brengt;
 • Je basisplaats is het D&B hoofdkantoor aan de Gondel in Amstelveen, met o.a. een eigen dakterras van maar liefst 400 m²;
 • In ons kantoor tref je de proeftuin van We Canteen aan, waar elke dag een lekkere en gezonde lunch voor jou klaar staat;
 • Elke vrijdag een Vrijmibo in onze Culture club op kantoor;
 • Trainingen, Tastings, uitjes zoals vrienden van Amstel live, etentjes en borrels, we zijn immers foodies die ook van gezelligheid houden.

Een greep uit je diverse verantwoordelijkheden:

Jij bent de schakel tussen kantoor en operatie en behartigd hierbij ieders belangen. Je bent iemand die geloofd in maatwerk, wat iedere locatie uniek maakt, maar ook een ander aanpak vraagt. Jij bent financieel goed onderlegt en begrijpt aan welke knoppen je moet draaien in verschillende situaties en kan dit ook goed overbrengen aan anderen. Daarnaast ben jij relationeel ijzer sterk en weten Opdrachtgevers en de operatie jou altijd te vinden, maar ga je ook graag op stap met Sales.

Wanneer jij een foodcourt binnenloopt heb jij een helicopterview als het gaat om; buffet uitstraling, product, variatie, personeel, ontvangst en vele andere zaken, waarbij je locatie managers met jouw kennis en ideeën op weg kunt helpen om de beste foodcourt neer te zetten zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Je bent iemand die blijft prikkelen en challengen, waarbij je medewerkers motiveert en stimuleert. Op kantoor sluit je aan bij diverse afdelingen (sales, marketing, HR, finance, recruitment) om zo het beste neer te zetten voor jouw rayon. Je maakt samen met de andere regiomanagers en de GM jaarplannen en pakt projecten op om We Canteen constant te blijven ontwikkelen.

Tot je taken behoren

 • Het direct aansturen, begeleiden, coachen en beoordelen van de locatiemanagers op ca. 10 van onze locaties;
 • Actief deelnemen aan het We Canteen MT;
 • Toezien op het naleven van werkmethodes en processen ten aanzien van de voedselveiligheid, ARBO-wetgeving en milieubeleid;
 • Bewaken van de teamspirit, gezamenlijke normen en waarden en (financiële) resultaten van jouw locaties;
 • P&L verantwoordelijkheid;
 • Begeleidend aan Implementatiemanager bij opstart(s) van nieuwe locatie(s), wanneer ze erna bij jouw regio behoren;
 • Ondersteunende rol bij sales trajecten (in samenwerking met het Salesteam);
 • Linking pin vanuit We Canteen naar de andere diensten van D&B bij integrale contracten.
 • Vrijheid van ondernemen, zie jij kansen of zaken die echt beter kunnen? Bij ons heb je de mogelijkheid om dit aan te pakken zonder dat dit eerst via diverse kanalen moet.

Dit ben jij

 • Je kent de catering branche als de binnenkant van je broekzak, hebt flink wat kilometers gemaakt binnen de catering binnen een soortgelijke functie en stapt moeiteloos in je rol als leidinggevende;  
 • Jij hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en hebt een scherpe focus op opvolging van gestelde taken en doelen;
 • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau;
 • Je bent woonachtig in de randstand, het liefste op max. 50 km van Amsterdam;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als rayon manager binnen de catering horeca branche;
 • Je hebt een analytisch vermogen, bent een echte ondernemer en denkt pragmatisch;
 • Je hebt een commerciële instelling en hebt ervaring met zakelijke gespreksvoering;
 • Je spreekt een goed woordje Engels;
 • Je hebt een niet-kletsen-maar-poetsen attitude en voelt je als een vis in het water in een omgeving waar er naast hard werken ook ruimte is voor een feestje!

Klinkt dit als muziek in je oren?

Klinkt dit als jouw ideale baan én herken jij jezelf terug in de persoonsomschrijving? Super, want wij staan te springen om jou als onze nieuwe, ambitieuze Regio Manager! Solliciteer vandaag nog en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij kijken uit naar je reactie.

Vriendelijke groet,

Ben Haaksema, Manager Recruitment

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl