Kantoor

Tendermanager

Pak jij de regie?

Ben jij de ‘multi potential’ waar wij naar op zoek zijn? Wellicht denk je nu: ehhh, een wie? Hierbij een korte introductie. Deze creatieve generalist is van vele markten thuis, is breed geïnteresseerd, is nieuwsgierig en kijkt altijd vooruit. Herken jij jezelf? Lees dan verder en zet de volgende stap. Want als er iets kenmerkend is voor een multi potential, dan is het de regie pakken op weg naar succes! 

Jouw werkomgeving

De kantorenmarkt komt mede door Corona uit een onzekere periode. Hoeveel mensen blijven thuiswerken en hoe vaak? En als zij terugkomen op kantoor, wat zijn dan hun verwachtingen? Hoe dient ‘het nieuwe kantoor’ ingericht te zijn? En gaan zij meer of juist minder gebruik maken van de facilitaire services? Het staat vast dat de functie van het kantoor niet meer in de traditionele vorm terugkeert. Dit betekent dus dat ook de rol van D&B als facilitaire dienstverlener significant is veranderd. Onze ambitieuze opdrachtgevers hebben hierover veel vragen en uitdagingen. Wij helpen hen door te adviseren over ‘workplace management’ en onze diensten hierbij in te zetten.

You are more than welcome!

Dat zie je én ervaar je als je met D&B te maken hebt. Niet alleen op ons hoofdkantoor in Amstelveen, maar ook op de ruim 150 locaties waar wij actief zijn. Gastvrijheid zit in ons DNA en alleen mensen die hier passie uit halen werken bij ons. D&B The Facility Group is gestart in 1993 als chauffeursbedrijf en nu een trotse kwaliteitsspeler in de facilitaire dienstverlening met een onderscheidende multi-service propositie. Je vindt ons alleen bij ambitieuze corporate bedrijven en hoogwaardige multi-tenant kantoren. Locaties waar de ‘servicelat’ hoog ligt en waar het de veeleisende eindgebruiker aan niets ontbreekt. In de facilitaire markt staan wij bekend als een creatieve en ondernemende speler.

Jouw functie

Als projectmanager Sales ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor ‘winning proposals’ bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers van D&B. De functie is samen te vatten in drie mooie onderdelen, want zoals gezegd zijn wij op zoek naar een creatieve generalist:

1) Creating a winning proposal: aan de hand van een uitvraag zorg je voor een bondig & visueel sales voorstel waarbij wordt voldaan aan het eisenpakket van de opdrachtgever. Je schrijft pakkend, treffend én dynamisch, waarbij het voorstel in lijn is met het pakket van eisen (PvE), onze intern gekozen strategie en het op maat gemaakte serviceconcept ofthema. Samen met het team bewaak je de deadlines, verzamel je de juiste content én zorg je voor een passende opmaak.

2) Implementatie van services: jouw werk stopt niet na het indienen van het voorstel. Wanneer wij de opdracht gegund krijgen, speel je een belangrijke rol gedurende het implementatieproces. Als rechterhand van de implementatiemanager zorg je voor de borging van de kwaliteit van onze services in de opstartfase. Jij weet immers alle details die in het voorstel staan! Van uitwerking van een marketingplan tot het schrijven van een artikel over het nieuwe partnership en het organiseren van de officiële opening op de nieuwe locatie. Alles wat jij hebt geschreven en dus hebt gewonnen, breng je samen met het implementatieteam in de praktijk!

3) Borging van kwaliteit: Na start dienstverlening is het borgen van de afgesproken servicekwaliteit essentieel. Gedurende de eerste zes maanden bezoek je onze nieuwe locaties en evalueer je n.a.v. een checklist de belangrijkste onderdelen van onze services met de D&B contactpersoon op locatie. Ook check je of ondersteuning vanuit sales, marketing of communicatie gewenst is en deze acties zet je uit. Denk aan sales trainingen, communicatie uitingen of marketing ondersteuning.

Wie jij bent

Je bent een strever én teamplayer pur sang. Serviceverlening zit in je bloed en omgaan met mensen is jouw tweede natuur. Je bent grammaticaal sterk, ondernemend van aard en weet hoe je jouw creativiteit kunt gebruiken om op te vallen tussen alle concurrenten. Projecten pak je enthousiast maar gedetailleerd van A tot Z aan. Je bent (zelf)kritisch, zodat niets je ontgaat om te komen tot hét perfecte eindproduct. Je krijgt een kick van winnen en daagt jouw directe collega’s op een goede manier uit. Daarnaast zijn vrolijkheid, humor, enthousiast, eerlijkheid en sociaal andere persoonlijke kenmerken van je. Je hebt ervaring in een Hospitality en/of F&B functie en tenminste 4 jaar werkervaring. Verder kent het opzetten én uitvoeren van projecten voor jou geen geheimen. Deadlines haal je altijd😉 

Tot slot

  • Jij bent onderdeel van het sales- & marketingteam (10 collega’s);
  • Jij rapporteert aan de Commercial Director;
  • Jij wordt ingewerkt om op multi-service niveau te opereren;
  • Jouw salaris range is € 3500-€ 4000 bruto per maand obv fulltime (40 uur), afhankelijk van je ervaring en achtergrond;
  • Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen, een smartphone en een laptop;
  • Jouw werkomgeving is energiek, dynamisch, met leuke collega’s, geweldige service en ons kantoor noemen wij ‘The Culture Club’.

Koffie?

Is dit helemaal wat jij zoekt? Tijd voor een nieuwe uitdaging en klaar om te vlammen? Reageer dan snel op deze vacature. Vergeet trouwens niet te vermelden hoe jij jouw koffie drinkt.

Hartelijke groet,

Ben Haaksema - Manager Recruitment bij D&B Facility Group

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl