Security

Waarom aan de slag bij Security?

Menselijke interpretatie is essentieel voor een goed werkend veiligheidsbeleid. Wanneer men zwaar leunt op enkel techniek, procedures en regels, zonder oog te hebben voor menselijk gedrag, wordt er veel waardevolle informatie gemist. Het kunnen inschatten van afwijkend gedrag is essentieel. De beste manier om te constateren of bepaald gedrag ook daadwerkelijk verdacht is, is door in contact te treden met de betreffende persoon of personen.

Jij wordt - als Security Host - opgeleid volgens de uit Israël afkomstige beveiligingsmethodiek ‘Predictive Profiling’. Na de opleiding ben jij gecertificeerd Threat Migation Officer (TMO). Een internationale erkenning voor een skillset die in Nederland binnen de objectbeveiliging aan weinigen voorbehouden is. Dit is slechts één van de opleidingen die jij bij ons volgt. Bovendien is er voldoende ruimte voor doorgroei en een gezonde balans tussen werken en leven.

Lees meer over Security

Waarom aan de slag bij Security?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 900 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 150 opdrachtgevers op ruim 210 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl