Werken als beveiliger

Werken als beveiliger

Werken als beveiliger bij D&B The Facility Group betekent dat jij werkt in de top van het Nederlandse zakenleven. D&B is een zogenaamde niche speler die zich met haar beveiligingsdiensten met name richt op de high end kantoren in Nederland. Denk aan corporates (internationale advocatenkantoren), merken (fashion, tech) en hoogwaardige verzamelkantoren (zoals de World Trade Centers). Als je werkt als beveiliger bij D&B dan kom jij niet terecht in de winkelsurveillance, evenementenbeveiliging, bij de overheid of in de mobiele surveillance.

Bekijk hier hoe een dag op het World Trade Center Amsterdam eruit ziet.

Videocredits WTC Amsterdam

Beveiliger in het zakenleven

Als beveiliger in het zakenleven zijn onze mensen in staat om zowel alle beveiligingstaken als representatieve taken op hoog niveau uit te voeren. Zij gaan gekleed in een representatief pak of mantelpakje van Mart Visser of Tommy Hilfiger en zijn veelal meertalig (NL, Eng). In essentie zijn onze mensen tweeledig opgeleid en vervullen zij met veel plezier en betrokkenheid zowel de rol van gastheer of gastvrouw, naast de kerntaak van objectbeveiliger. Sterker nog, in veel gevallen leidt deze combinatie van verantwoordelijkheden tot een aantrekkelijkere objectbeveiliging functie waarbinnen het intensieve contact met de gast tegelijkertijd de veiligheid op locatie nog verder verbetert.

Menselijke interactie

De ervaring leert ons dat wanneer je werkt als beveiliger menselijke interpretatie essentieel is voor een goed werkend veiligheidsbeleid. En dat wanneer men zwaar leunt op enkel techniek, procedures en regels, zonder oog te hebben voor menselijk gedrag, er veel waardevolle informatie gemist wordt. Het inschatten van afwijkend gedrag is in onze ogen een belangrijke kerntaak binnen de objectbeveiliging. De beste manier om te constateren of bepaald gedrag ook daadwerkelijk verdacht is, is door in contact te treden met de betreffende persoon of personen. Desalniettemin zien wij in onze markt dat objectbeveiliging meer en meer geleefd worden door het afvinken van checklists en het op de voet volgen van procedures. De interactie met mensen raakt daarbij ondergeschikt. Onze beveiligers – of Security Hosts, zoals wij ze noemen – worden op een dusdanige wijze geselecteerd en opgeleid dat de centrale focus bij zijn of haar werkzaamheden op menselijke interactie komt te liggen. Techniek, regels en procedures binnen objectbeveiliging zijn belangrijk en ondersteunend aan de security professional, maar niet een doel op zich.

Bekijk alle beveiligingsvacatures

Over D&B The Facility Group

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met meer dan 1.200 getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Meer over ons
Contactgegevens

D&B The Facility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@db.nl
Naar db.nl